ΑΕΚ: Να συνεχίσει το σερί που έχτισε στο πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη

Η ΑΕΚ κάνει στροφή στη Stoiximan Super League καθώς φιλοξενεί τον Άρη στην OPAP Arena (04/12, 21:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) έχοντας ως μόνο

στόχο τη νίκη για να πετύχει την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα για να παραμείνει στο κατόπι του Παναθηναϊκού, προσπερνώντας παράλληλα τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή της Ένωσης δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς απέναντι της έχει μια ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα που προέρχεται από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Κλεάνθης Βικελίδης και παρά τις απουσίες που έχει, μπορεί να κάνει τη ζημιά όπως έδειξε και στα προηγούμενα ντέρμπι.

Ο Ματίας Αλμέιδα συνέστησε στους παίκτες την προσοχή για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ότι πρέπει να δείξουν το καλό τους πρόσωπο για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Άρη. Θέλει να μπουν από το πρώτο λεπτό και να πιέσουν ψηλά για να αναγκάσουν τους παίκτες του Άρη σε λάθη για να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες και να σκοράρουν.

Η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή και για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει αρκετά ζητήματα να αντιμετωπίσει. Οι Λιβάι Γκαρσία και Γενς Γιόνσον παραμένουν στα πιτς λόγω προβλημάτων τραυματισμού, όμως υπολογίζεται ότι θα είναι διαθέσιμοι με τον Παναιτωλικό.

Εκτός είναι και ο Κάλενς που είναι τιμωρημένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχοντας πρόβλημα τραυματισμού. Ο Κώστας Γαλανόπουλος ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες μέρες και δεν είναι έτοιμος, ο Φαν Βέερτ είναι αμφίβολος, ενώ στο παιχνίδι με την Μπράιτον υπέστη ένα σημαντικό πλήγμα με τον τραυματισμό του Στάνκοβιτς, που θα χάσει και το παιχνίδι με τον Άγιαξ με την κατάστασή του να επανεκτιμάται τις επόμενες ημέρες.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άρη

Απόντος του Στάνκοβιτς, ο Γιώργος Αθανασιάδης θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα συνθέσουν οι Βίντα και Μουκουντί. Οι Μοχαμάντι και Σιντιμπέ αναμένεται να επανέλθουν στα άκρα της άμυνας, με τους Ρότα και Χατζισαφί να διεκδικούν επίσης μια θέση.

Ο Σιμάνσκι θα αγωνιστεί στο "έξι" και μπροστά του θα αγωνιστεί ο Πινέδα. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα επιστρέψει ο Ελίασον και στα αριστερά θα παραμείνει ο Γκατσίνοβιτς. Στην κορυφή αναμένεται να επιστρέψει ο Πόνσε, με τους Τσούμπερ και Αραούχο να διεκδικούν μια θέση πίσω του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Άρη,aek, ari