ΑΕΚ: Να συνεχίσει το σερί κόντρα στον Ατρόμητο και να κάνει σεφτέ για φέτος στην OPAP Arena

Η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά το σπουδαίο διπλό στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό και με τον Ατρόμητο στην OPAP Arena (28/09, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE SPORT24) για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο το κλίμα είναι ευχάριστο μετά τη "διαβολοβδομάδα", καθώς η νίκη δεν ήρθε μόνο με τον Ολυμπιακό με τον οποίο ήρθε ισόπαλη 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο γήπεδό της φέτος η Ένωση δεν έχει κερδίσει και σίγουρα δεν θέλει να πάρει κι άλλη αναβολή το πρώτο τρίποντο στο σπίτι της.

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει από τους παίκτες του να κάνουν το παιχνίδι τους με την ασφυκτική πίεση ψηλά, δείχνοντας τον σεβασμό σε έναν ιδιαίτερα αξιόμαχο αντίπαλο που έχει ανάγκη από βαθμούς, μιας και δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός κόουτς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Δευτέρας.

Γι' αυτό άλλωστε έμειναν εκτός αποστολής ο Ορμπελίν Πινέδα και ο Μίλαντ Μοχαμάντι. Για να πάρουν ανάσες καθώς σήκωσαν αρκετό φορτίο τις προηγούμενες ημέρες. Μαζί τους εκτός αποστολής είναι και ο Ντομαγκόι Βίντα που ταλαιπωρείται ακόμα με τον τραυματισμό στα πλευρά.

Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψαν ο Εχσάν Χατζισαφί και ο Αρόλντ Μουκουντί. Ο Ιρανός μπακ είχε υποστεί διάσειση στο ματς με την Μπράιτον και θα είναι βασικός με τον Ατρόμητο, ενώ ο Καμερουνέζος στόπερ ταλαιπωρήθηκε από λοίμωξη, όμως πολύ δύσκολα θα είναι βασικός, καθώς έχει μόνο μια γεμάτη προπόνηση στα πόδια του.

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα η ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι η εξής. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Μήτογλου και Κάλνες (όπως και στη Λεωφόρο). Αριστερά θα επιστρέψει ο Χατζισαφί και δεξιά ο Σιντιμπέ έχει προβάδισμα κόντρα στον Ρότα.

Στον άξονα οι Σιμάνσκι και Γιόνσον διεκδικούν μια θέση με τον Πέτρο Μάνταλο να βρίσκεται μπροστά τους, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να παίξουν μαζί ο Πολωνός με τον Δανό και ο Μάνταλος να μείνει στον πάγκο.

Δεξιά στην επίθεση θα ξεκινήσει ο Νορντίν Άμραμπατ και αριστερά ο Πισάρο έχει πολύ καλές πιθανότητες αντί του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης ο Πόνσε θα αντικαταστήσει τον Λιβάι Γκαρσία, όπως και ο Αραούχο τον Τσούμπερ.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο, Ζίνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα