ΑΕΚ: Μονόδρομος η νίκη κόντρα στη Λαμία, οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα

Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για την ΑΕΚ που θέλει τη νίκη κόντρα στη Λαμία (12/11, 19:30, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24), καθώς δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες στη Stoiximan Super League.

Η Ένωση αυτή τη στιγμή είναι στο -4 από τον Παναθηναϊκό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την γκέλα με την Κηφισιά και την εντός έδρας ήττα με τη Μαρσέιγ στην OPAP Arena. Απέναντί της θα βρει μια ιδιαίτερα αξιόμαχη ομάδα που έχει θέσει εμπόδια σε κάθε αντίπαλο και είναι σε τροχιά εξάδας.

Επίσης οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους πριν από τη νέα διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της κρίσιμης συνέχειας στο πρωτάθλημα, αλλά και τα δύο τελευταία παιχνίδια του Europa League.

Πολύς χρόνος για προετοιμασία δεν υπάρχει, μετά το ματς με τη Μαρσέιγ, όμως η Ένωση θα πάει με την ίδια φιλοσοφία κόντρα στη Λαμία με στόχο το τρίποντο και αν είναι δυνατόν χωρίς να αποκομίσει προβλήματα τραυματισμού, τα οποία την ταλαιπωρούν από την αρχή της σεζόν.

Ο Αλμέιδα κόντρα στη Λαμία δεν υπολογίζει στους Ρότα και Γιόνσον που βρίσκονται ήδη στα πιτς, όπως και στον Νορντίν Άμραμπατ που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις. Ο Γαλανόπουλος εκτίει την ποινή του λόγω καρτών, ενώ και ο Χατζισαφί έμεινε εκτός αποστολής.

Οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα η ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι η εξής. Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Στάνκοβιτς. Ο Σιντιμπέ θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Μοχαμάντι στα αριστερά, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Βίντα, που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2025, θα έχει στο πλάι του έναν εκ των Μουκουντί ή Κάλενς.

Ο Σιμάνσκι (μιας και απουσιάζουν και οι υπόλοιποι) θα παίξει στο "έξι" και μπροστά του τον Πινέδα. Ο Ελίασον θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της επίθεσης και ο Πισάρο διεκδικεί τη θέση από τον Γκατσίνοβιτς στα αριστερά. Ο Λιβάι Γκαρσία έχει το προβάδισμα για την κορυφή (χωρίς να αποκλείεται να ξεκινήσει ο Πόνσε), έχοντας δίπλα του έναν εκ των Τσούμπερ - Αραούχο.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Λαμία: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Πήλιος, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα