ΑΕΚ: Με Παναγιωτάρα στον πάγκο κόντρα στον Ατρόμητο

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χθες (08/10) βράδυ τη συνεργασία της με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, κατόπιν κοινής επιθυμίας των δύο πλευρών. Η Ένωση συνεχίζει την προετοιμασία της με τον Νίκο Παναγιωτάρα.

Ο Παναγιωτάρας μέχρι τώρα ήταν βοηθός του Μιλόγεβιτς και το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα είναι αυτός ο προπονητής στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την έκτη αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στην ΑΕΚ δείχνουν να μην βιάζονται στο θέμα προπονητή, καθώς δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις, οι οποίες να κοστίσουν στο μέλλον και να μπει η Ένωση ξανά στην ίδια διαδικασία (να βρει προπονητή), μέσα στη χρονιά.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ έχει στα ραντάρ της από την εγχώρια αγορά τον Αργύρη Γιαννίκη, ενώ κάνει σαφάρι στην αγορά του εξωτερικού, ψάχνοντας και εκεί για κάποιον προπονητή.

Φυσικά στο κάδρο υπάρχει και ο Πογιέτ, ωστόσο η περίπτωση του είναι δύσκολη λόγω του άσχημου διαζυγίου αλλά και τον όσων έχει πει ο Ουρουγουανός τεχνικός για το πέρασμά του στην ΑΕΚ στο παρελθόν.

Αποχαιρέτησε τους παίκτες στα Σπάτα ο Μιλόγεβιτς

Στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αποχαιρέτησε τους παίκτες αλλά και τους υπόλοιπους πρώην συνεργάτες του, μιλώντας με πολύ θερμά λόγια για τη συμπεριφορά τους και το κλίμα στα αποδυτήρια όλο αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα ο Μιλόγεβιτς ανέφερε στους παίκτες: "Σαν ποδοσφαιριστές η αξία σας είναι δεδομένη, και το μέλλον σας εγγυημένο αλλά σας ευχαριστώ κυρίως ως ανθρώπους για την καταπληκτική συνεργασία και τη συμπεριφορά σας".

Από την πλευρά της διοίκησης μίλησε ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος ανέφερε στον Σέρβο τεχνικό μεταξύ άλλων: "Το ποδόσφαιρο είναι αποφάσεις και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις. Σε ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα