ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η έφεση της Ένωσης στην ΕΠΟ, παραμένουν οι ποινές σε Μελισσανίδη, Παπαδόπουλο

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόφαση που έλαβε το πειθαρχικό όργανο της Super League Interwetten κατά της απόφασης για τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Έτσι παραμένει σε ισχύ

η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα, τόσο στον Δημήτρη Μελισσανίδη και στον Ιωάννη Παπαδόπουλο. Φυσικά παραμένει σε ισχύ και το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε, όπως και στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση των 1) Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», 2) Δημητρίου Μελισσανίδη και 3) Ιωάννη Παπαδόπουλου κατά της υπ΄αριθμ. απόφασης 171/2021 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Keywords
Τυχαία Θέματα