ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Πάνω από 30.000 η προπώληση, ολοταχώς για 40.000 και sold out

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24) για τη δέκατη αγωνιστική της Super League

Interwetten και όπως έχει γίνει γνωστό, δύο μέρες πριν τη σέντρα, στο Ολυμπιακό Στάδιο έχουν κλείσει θέση πάνω από 30.000 φίλαθλοι.

Ο Σίμος Μήτογλου στο SPORT24: "Στα νταμάρια, εκεί έγινα αντράκι"

Η προπώληση έχει ξεπεράσει τις 15.000 και με βάση τους ρυθμούς διάθεσης των εισιτηρίων που είναι σταθεροί θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα υπάρξει Sold Out με 40.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ ζήτησε από τον κόσμο της να ενισχύσει την ομάδα μόνο με τη φωνή, να μη γίνει χρήση κροτίδων και βεγγαλικών και να προστατευτεί η έδρα της ομάδας. Άλλωστε για την Ένωση ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι, αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό και κανείς δεν θα ήθελε να τεθεί σε κίνδυνό να γίνει το ματς με τους πράσινους χωρίς κόσμο.

Το σχετικό ποστάρισμα στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ στο Facebook αναφέρει:

"Επιστρέφουμε δυναμικά και μαζικά -κοντά στην ομάδα μας- στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ενισχύουμε την ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ!

Προμηθευόμαστε το εισιτήριό μας ηλεκτρονικά από εδώ:

Και από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «ΕΙΡΗΝΗ» αύριο Σάββατο από τις 10.00 έως τις 17.00 και την Κυριακή, ημέρα του ντέρμπι, έως τις 16.30

Προσερχόμαστε έγκαιρα στο ΟΑΚΑ για να αποφύγουμε τον συνωστισμό, λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου, φοράμε τη μάσκα μας και φέρουμε μαζί μας το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους έξι τελευταίους μήνες μαζί με αποδεικτικό ταυτότητας

Προστατεύουμε την ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια του ματς. Δεν κάνουμε χρήση κροτίδων, βεγγαλικών, πυρσών και συσκευών λέιζερ. Ενισχύουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μόνο με τη φωνή μας και δημιουργούμε μοναδική ατμόσφαιρα, όπως MONO εμείς γνωρίζουμε!

Δεν ασχολούμαστε με κανέναν παρά μόνο με την ομάδα μας, δεν απαντάμε στην οποιαδήποτε πρόκληση, δεν επιτρέπουμε την παραμικρή προβοκάτσια, δεν δίνουμε το παραμικρό δικαίωμα. Αποφεύγουμε τον παραμικρό κίνδυνο τιμωρίας και μένουμε κοντά στην ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν!

Επιδεικνύουμε την ίδια άψογη συμπεριφορά, όπως σε όλα τα τελευταία ματς και παραμένουμε κοντά στην ομάδα μας σε όλους τους αγώνες που ακολουθούν! Eίμαστε και πάλι κοντά στην ΑΕΚ και πρέπει να μείνουμε μέχρι το τέλος κοντά"!

Δείτε το video από την αποκλειστική συνέντευξη του Σίμου Μήτογλου στο SPORT24:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Keywords
Τυχαία Θέματα