Ζαλγκίριο Αρένα, το απόλυτο γήπεδο του Final Four που θα φιλοξενήσει τα όνειρα του Ολυμπιακού για το τέταρτο ευρωπαϊκό

Δεν υπάρχουν πολλά γήπεδα στην Ευρώπη που να ζηλεύουν οι φίλοι του ελληνικού μπάσκετ. Κάποια είναι σύγχρονα, λίγα όμως συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μία έδρα το 2023. Ποια είναι αυτά; Καλή ακουστική, δυναμικό κοινό, σύγχρονες εγκαταστάσεις. Ένα από τα γήπεδα που θεωρούνται πλήρη, είναι αυτό που θα φιλοξενήσει το Final Four του 2023, η Ζαλγκίριο Αρένα που μέσα σε μία δεκαετία (και κάτι) έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο θρυλικές έδρες της ηπείρου.

Το γήπεδο της Ζάλγκιρις ξεκίνησε να χτίζεται

τον Σεπτέμβριο του 2008 και άνοιξε τις θύρες του τον Αύγουστο του 2011, λίγο πριν από τη σεζόν 2011/12. Κόστισε περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ, έχει χωρητικότητα που ξεπερνάει τις 15 χιλιάδες για τους αγώνες μπάσκετ, ενώ φιλοξενεί από χόκεϊ μέχρι χάντμπολ και βόλεϊ και από συναυλίες μέχρι... τσίρκο καθώς οι χώροι του είναι εκτός από μοντέρνοι, καταπληκτικά ευέλικτοι.

Η Ζαλγκίριο Αρένα αποτελεί το "παιδί" του Κάουνας Σπορτς Χολ (θα φιλοξενήσει το Adidas Next Generation Tournament), της ιστορικής έδρας της λιθουανικής ομάδας. Βρίσκεται στο Νησί Νεμούνας, στον ποταμό Νεμούνας, με τον κόσμο της πόλης να το έχει αγκαλιάσει από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του. Ήταν το γήπεδο με τη μεγαλύτερη πληρότητα τις σεζόν 2011/12, 2012/13, 2017/18, 2018/19, 2019/20, 2020/21, ενώ οι GMs της EuroLeague το έχουν ψηφίσει ως το κορυφαίο της διοργάνωσης.

Τop Price Νικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30 από το pamestoixima.gr

Εκτός από το γεγονός ότι είναι η μεγαλύτερη αρένα στη Βαλτική, η Ζαλγκίριο προσφέρει μία σπουδαία εμπειρία στο κοινό καθώς είναι εξοπλισμένη με ηχοσυστήματα Yamaha, έχει 48 VIP σουίτες, 21 σουίτες για ανάγκες της ομάδας και του Τύπου, 9 σουίτες τις οποίες νοικιάζει ανά αγώνα, ενώ έχει φιλοξενήσει καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης (Red Hot Chilli Peppers, Λένι Κράβιτς, Στινγκ, Έρικ Κλάπτον, Έλτον Τζον, Κάιλι Μινόγκ, Μαράια Κάρεϊ, Iron Maiden, Ρόμπι Γουίλιαμς).

Το γήπεδο προσφέρει και τουρ, στην τιμή των 6 ευρώ το άτομο με ελάχιστο αριθμό 20 συμμετοχών.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Zalgirio Arena, Final Four,EuroLeague