The Big Final: Η βραδιά του τελικού του Euro 2020 ξεκίνησε με το πιο καλοκαιρινό παιχνίδι

Ο τελικός του Euro 2020 είναι μία γιορτή και έτσι αποφασίσαμε να τον ζήσουμε και στο SPORT24, ειδικά όταν περιμέναμε γι' αυτόν έναν ολόκληρο χρόνο. Το Varkiza Resort για λίγες ώρες μετατράπηκε σε ένα άτυπο fan zone της διοργάνωσης και 120 αναγνώστες είχαν την τύχη παρέα με τη δημοσιογραφική ομάδα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μεταξύ της Αγγλίας και της Ιταλίας στο

event μας, το "The Big Final: At the beach".

Κάποιοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου απ' την Ιταλία, ενώ κάποιοι άλλοι απογοητεύτηκαν απ' την ήττα της Αγγλίας (και η ήττα μέσα στη ζωή είναι), όμως πέρα απ' το αποτέλεσμα όλοι απόλαυσαν ένα μεγάλο τελικό δίπλα στη θάλασσα, σε μία γιγαντοοθόνη 9 μέτρα πλάτος και 5 μέτρα ύψος. Άπαντες έζησαν μία αξέχαστη εμπειρία που θα μνημονεύουν για πολλά χρόνια.

Η μεγάλη βραδιά του SPORT24 άρχισε αρκετά νωρίτερα, με τις πόρτες του Varkiza Resort να ανοίγουν τις 19:00. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μπουν στην ατμόσφαιρα του τελικού από νωρίς ανταλλάσσοντας απόψεις με τη δημοσιογραφική ομάδα, αλλά και παίζοντας διάφορα παιχνίδια.

Ένα από τα παιχνίδια αυτά ήταν το παιχνίδι στόχου του ULTREX. Πάρτε μια "γεύση" και συνεχίζουμε.

Το συγκεκριμένο game γύρισε τους καλεσμένους στην παιδική τους ηλικία με τον πιο fun τρόπο. Στον χώρο των side events είχε στηθεί μία βιβλιοθήκη με μπουκάλια του ULTREX. Οι καλεσμένοι πήραν στα χέρια τους τα νεροπίστολα και προσπάθησαν να ρίξουν τα μπουκάλια, με στόχο να κάνουν τον καλύτερο χρόνο για να κερδίσουν δώρα. Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος, έδωσε το παράδειγμα κάνοντας τη δική του προσπάθεια στο παιχνίδι. Οι πιο γρήγοροι ήταν οι μεγάλοι νικητές κερδίζοντας δώρα πριν απ' την σέντρα του αγώνα.

Περίπου μία ώρα πριν απ' τη έναρξη, αφού οι καλεσμένοι είχαν "χορτάσει" απ' το παιχνίδι του ULTREX μπήκαμε σε κλίμα τελικού. Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Θέμης Καίσαρης και Βασίλης Σκουντής ανέβηκαν με πολλή όρεξη στο stage για να κάνουν το απαραίτητο "ζέσταμα" πριν το παιχνίδι. Παράλληλα, ο Αντρέα Παλομπαρίνι, εκ των απεσταλμένων του SPORT24 στο Λονδίνο, μετέφερε την ατμόσφαιρα μέσα απ' το Γουέμπλεϊ.

Η σέντρα του αγώνα έγινε και η Αγγλία νωρίς νωρίς μπήκε μπροστά στο σκορ στο 2ο λεπτό, με τους φίλους των τριών λιονταριών να ξεσηκώνονται. Η Ιταλία όμως αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσα στο 67ο λεπτό με τον Μπονούτσι. Ο τελικός οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί που η αγωνία χτύπησε κόκκινο. Ο Τζίτζι Ντοναρούμα νίκησε τον Μπουκάγιο Σακά και οι υποστηρικτές των ατζούρι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η αυλαία του Τhe Big Final: At the beach έπεσε με την ομάδα του Μαντσίνι να σηκώνει την κούπα του Euro και τους αναγνώστες να φεύγουν απ' το event με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις, είτε αν η ομάδα τους νίκησε, είτε αν ηττήθηκε. Οι 120 καλεσμένοι έζησαν τον τελικό σαν να ήταν εκεί και θα το θυμούνται για πολύ καιρό.

Απ' την πλευρά μας ανυπομονούμε να συναντηθούμε ξανά με κάποια επόμενη αφορμή. Να φάμε, να παίξουμε, να συζητήσουμε και να ζήσουμε παρέα μεγάλες αθλητικές στιγμές. Άλλωστε, έτσι αποκτά χρώμα η ζωής μας και μας δίνει δύναμη, ειδικά μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ολόκληρος ο πλανήτης τα τελευταία χρόνια. Μέχρι λοιπόν την επόμενη φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα