Super League: Ώρα ντέρμπι στην Τούμπα για ΠΑΟΚ και Άρη, μάχες σε Τρίπολη και Αγρίνιο

09:06 4/1/2023 - Πηγή: Sport 24

Η 16η αγωνιστική της Super League ρίχνει αυλαία το βράδυ της Τετάρτης (4/1) και το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Χωρίς αμφιβολία τα φώτα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη για να πιάσει τον Ολυμπιακό στην 3η θέση του

βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς.

Ο Φιλίπε Σοάρες, που τις τελευταίες ημέρες μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ελ Καντουρί, Τσαούσης και Κούρτιτς και για λόγους τακτικής ο Νέσμπεργκ.

Από την άλλη, οι κίτρινοι επιθυμούν να μειώσουν τη διαφορά και να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογία. Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Άρη, ενώ εκτός έμεινε ο Πάλμα, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού.

Νωρίτερα, στο πρώτο χρονικά ματς, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τη Λαμία και στη συνέχεια ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο τον Ατρόμητο.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης 17:00 Super League: Αστέρας Τρίπολης - Λαμία / Novasports Prime 18:00 Super League: Παναιτωλικός - Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 1 HD 20:00 Super League: ΠΑΟΚ - Άρης / Novasports Prime
Keywords
Τυχαία Θέματα