Super League 2: Πρεμιέρα χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, σε συζητήσεις με την ΕΡΤ η λίγκα

Η Super League 2 πραγματοποίησε Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης την Δευτέρα (18/9, στο οποίο συζητήθηκε το τηλεοπτικό συμβόλαιο για την κάλυψη του πρωταθλήματος.

Η λίγκα είναι σε συζητήσεις με την ΕΡΤ αλλά δεν έχουν ακόμα συμφωνία και έτσι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος εκτός απροόπτου, δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Παράλληλα, αποφασίστηκε τη βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων για λογαριασμό της διοργανώτριας να αναλάβει το "Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης".

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο 23/24 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου. Φυσικά θα υπάρξει διαφοροποίηση, σε περίπτωση που ο Αλμωπός Αριδαίας δεν δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό στην ΕΠΟ και μείνει οριστικά εκτός πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της Super League 2: "Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 όπου πάρθηκαν ομόφωνα οι εξής αποφάσεις:

• Τη βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων για λογαριασμό της Διοργανώτριας αναλαμβάνει το «Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης».

• Εγκρίθηκε το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023 και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μάϊου 2024 και για τους δυο ομίλους της Super League 2".

Keywords
Τυχαία Θέματα