Super League 2 - Β' όμιλος: Ισόπαλο το Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης, τα Χανιά νίκησαν την Καλαμάτα

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Πάτρα. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0, ωστόσο οι Πατρινοί κατάφεραν να περάσουν στην κορυφή, έστω κι αν μπορεί να είναι κάτι προσωρινό.

Συγκεκριμένα με τέσσερις αγωνιστικές η Παναχαϊκή βρίσκεται πρώτη με 8 βαθμούς, ωστόσο αρκετές είναι οι ομάδες πιο πίσω με παιχνίδια λιγότερους. Στους επτά πόντους η Ελαφρά Ταξιαρχία μετά από τρεις αγώνες.

Παναχαϊκή: Θεοδωράκης, Λιποράσε, Λαρέα, Τσακμάκης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος,

Τσιάρας, Στεργίδης, Κέρι, Αλεξόπουλος, Ν. Καρακλάιτς.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Οντόνε, Παπαγεωργίου, Φατιόν, Χαλίμι, Μωραϊτης, Μπράιαν, Σίγκνεβιτς, Κοροβέσης.

Χανιά - Καλαμάτα 1-0

Τα Χανιά έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί της Καλαμάτα. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 της ομάδας της Μεσσηνίας και έφτασαν τους έξι βαθμούς, έναν λιγότερο από τους αντιπάλους τους.

Το σκορ άνοιξε στο 31ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι ο Μάναλης, ο οποίος είχε επίσης και δοκάρι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Χανιά: Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Ρότσα, Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Καμαρά, Ναζίμ, Μπουτσάκης, Κόλα, Ελευθεριάδης, Μάναλης.

Καλαμάτα: Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Μαβινγκά, Παπατόλιος, Μπενίτεζ, Τάτος, Βασιλόγιαννης, Ρόβας, Πασάς.

Ηρόδοτος - Αιγάλεω 0-1

Το Αιγάλεω πήρε ένα σημαντικό διπλό στη Νέα Αλικαρνασσό. Συγκεκριμένα επικράτησε 1-0 του Ηροδότου για τον Β' όμιλο της Super League 2 και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Τσιλιγκίρης στο 6ο λεπτό.

Ηρόδοτος: Κρόστα, Κριεζίου, Κυριακίδης, Μακριδάκης, Τζούνιορ Έλιο, Ζιώγας, Μασάδο, Βρεττός, Φαλκάο, Φράγκος, Χαλκιαδάκης.

Αιγάλεω: Σικαλιάς, Χοτζάλι, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Σταματάκης, Τσίτσαρης, Δημούτσος, Τσιλιγκίρης, Κολλάς, Μπαστιάνος.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 26 Νοεμβρίου

ΑΕΚ Β' - ΠΑΟ Ρουφ 3-1 Ολυμπιακός Β' - Ηλιούπολη 0-1

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης 0-0 Ηρόδοτος - Αιγάλεω 0-1 Χανιά - Καλαμάτα 1-0

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

15:00 Ιεράπετρα - Προοδευτική 15:15 Κηφισιά - Καλλιθέα

Ρεπό: Επισκοπή

Η βαθμολογία του Β' ομίλου
Keywords
Τυχαία Θέματα