RMC Sport: "Σε κίνδυνο η καριέρα του Μπεν Αρφά μετά τον καβγά που είχε με τον προπονητή του"

20:14 4/4/2022 - Πηγή: Sport 24

Η ισοπαλία με την Μπορντό προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Λιλ. Συγκεκριμένα, ο Χατέμ Μπεν Αρφά ήρθε σε ανοικτή ρήξη με τον προπονητή του, Ζοσλέν Γκουρβενέκ, αλλά και τον συμπαίκτη του Τζαλό.

Συγκεκριμένα, ο Γκουρβενέκ προσπάθησε να ηρεμήσει τον Μπεν Αρφά σε μία έντονη διαφωνία που είχε με τον Τζαλό, αλλά τον πήραν τα... σκάγια. Ούτως ή άλλως είχε ήδη μιλήσει απαξιωτικά για την τακτική του προϊσταμένου του!

Μοιραία, και σύμφωνα με την Equipe,

ο 35χρονος επιθετικός μέσος κινδυνεύει να υποστεί τις συνέπειες και να μείνει εκτός ομάδας. Αν και επίσημη διαρροή δεν υπάρχει ακόμη, το RMC Sport πήγε το θέμα λίγο παρακάτω. Ο δημοσιογράφος, Ερίκ ντι Μεκό, ανέφερε πως πλέον μπαίνει σε κίνδυνο ολόκληρη η καριέρα του Μπεν Αρφά, όχι μονάχα η παρουσία του στη Λιλ.

"Η σχέση του με τον πρόεδρο της Λιλ του επέτρεψε να επιστρέψει σε ένα μεγάλο κλαμπ. Υπήρξε συμφωνία για τον χρόνο συμμετοχής του και να μην προκαλεί προβλήματα. Μετά από αυτό ποιος θα τον υπερασπισθεί, ποιος πρόεδρος θα τον εμπιστευτεί; Με αυτό που έγινε φοβάμαι ότι τελειώνει την καριέρα του", ανέφερε ο δημοσιογράφος του δικτύου.

Ο Μπεν Αρφά υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο με τη Λιλ στις 19 Ιανουαρίου του 2022. Με τους λιλουά έχει μετρήσει εννέα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με μία ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα