NBA, Τσετ Χόλμγκρεν: Το σόου του "Αμερικανού Γουεμπανιαμά" στην επιστροφή του έπειτα από 11 μήνες

10:37 4/7/2023 - Πηγή: Sport 24

Ο Τσετ Χόλμγκρεν - και οι Θάντερ - περίμεναν πολύ καιρό για αυτή τη στιγμή. Την στιγμή δηλαδή που θα πατούσε παρκέ ο ύψους 2.16 μέτρων φόργουορντ, 11 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, που του στέρησε την συμμετοχή στην ρούκι σεζόν του (2022/23). Και το Νο2 του NBA Draft 2022 δεν απογοήτευσε.

Αν και εμφανώς σκουριασμένος, ο "Αμερικανός Γουεμπανιαμά" όπως τον αποκαλούν κάποιοι (προφανώς λόγω σωματομετρικών χαρακτηριστικών και στυλ

παιχνιδιού) είχε 15 πόντους με 6/14 σουτ, 9 ριμπάουντ και 4 κοψίματα σε 29 λεπτά συμμετοχής στην νίκη των Θάντερ με 95-85 επί των Τζαζ στο Summer League του Σολτ Λέικ Σίτι.

Ο τρόπος που έτρεχε το γήπεδο, το γεγονός ότι μπορεί να βάλει την μπάλα στο παρκέ σαν περιφερειακός και ταυτόχρονα να προστατέψει το καλάθι σκεπάζοντας τους αντιπάλους - όλα τα στοιχεία δηλαδή που τον έβαλαν στην ίδια πρόταση με τον Γουεμπανιαμά πριν από μερικά χρόνια - όλα αυτά φάνηκαν σε έναν βαθμό στο παιχνίδι του Χόλμγκρεν.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι ο Χόλμγκρεν και ο Γουεμπανιαμά θα κάνουν μαζί ντεμπούτο στο NBA και θα είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για του βραβείο του ρούκι της χρονιάς. Και πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνονται συγκρίσεις μετά από κάθε παιχνίδι τους, πόσο μάλλον όταν βρεθεί ο ένας απέναντι στον άλλο.

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Χόλμγκρεν κόντρα στους Τζαζ:

Keywords
Τυχαία Θέματα