NBA, Σανς: Χαμός σε τάιμ-άουτ, ο Μόντι Γουίλιαμς τσακώθηκε με τον Έιτον

Οι Σανς βρίσκονται σε μία περίεργη περίοδο με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, με αποκορύφωμα την εντός έδρας ήττα τους με 110-113 από τους - προερχόμενους από 10 σερί ήττες - Γουίζαρντς. Το χειρότερο ωστόσο είναι ότι σταδιακά βγαίνουν στην επιφάνεια κι άλλα πράγματα.

Αυτό που τράβηξε περισσότερο την προσοχή στον αγώνα με τους Γουίζαρντς ήταν ότι σε ένα τάιμ-αουτ τσακώθηκαν ο Μόντι Γουίλιαμς με τον ΝτιΆντρε Έιτον, με ένα VIDEO που τους δείχνει να διαφωνούν να κυκλοφορεί και πολύ κόσμο

να το σχολιάζει.

Μετά τον αγώνα ο Γουίλιαμς προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα λέγοντας ότι αυτά συμβαίνουν. "Δεν ήταν μόνο ο Ντιάντρε αλλά όλοι οι παίκτες που δεν έκαναν αυτά που έπρεπε. Υπήρχε εκνευρισμός, αλλά αυτά συμβαίνουν, δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό που αφορούσε μόνο έναν παίκτη" δήλωσε χαρακτηριστικά, με τον κόσμο ωστόσο να θυμάται ότι οι δύο άνδρες δεν τα πάνε πολύ καλά, με την σχέση τους να φαίνεται να στραβώνει από τα περσινά playoffs, όταν ο Γουίλιαμς άφησε στον πάγκο τον Έιτον στο δευτερο ημίχρονο του Game 7 του δεύτερου γύρου με τους Μάβερικς, σε ματς που σήμανε τον αποκλεισμό των Σανς.

Δείτε το VIDEO με τον τσακωμό των δύο ανδρών σε τάιμ-άουτ:

Keywords
Τυχαία Θέματα