NBA: Οι Μπακς ψάχνονται για τον Ντεζούντε Μάρεϊ και ταράζουν τα νερά

Οι Χοκς έχουν βγάλει στο... σφυρί τον Ντεζούντε Μάρεϊ. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Και, ξαφνικά, στην λίστα μπήκαν οι Μπακς, ταρακουνώντας το NBA.

Το Μιλγουόκι δεν έχει πολλά πράγματα να δώσει στους Χοκς πέρα από παίκτες, αφού του έχουν μείνει μόνο δύο μελλοντικά ντραφτ πικ δεύτερου γύρου μετά την καλοκαιρινή ανταλλαγή του Ντέιμιαν Λίλαρντ. Έχει τα συμβόλαια για να φτιάξει ένα πακέτο που θα "ματσάρει" αυτό του Μάρεϊ, ο οποίος το καλοκαίρι

υπέγραψε τετραετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου έναντι 120 εκατ. δολαρίων. Το θέμα είναι όμως τι θα ζητούσαν οι Χοκς.

Δεδομένου ότι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Λίλαρντ δεν μπαίνουν στην συζήτηση και οι Μπρουκ Λόπεζ, Κρις Μίντλετον δεν ταιριάζουν στο timeline και το ρόστερ της Ατλάντα, αυτό σημαίνει ότι στην κουβέντα αναπόφευκτα θα πρέπει να μπουν οι Μπόμπι Πόρτις, Πατ Κόνατον (για να "ματσάρουν" τα συμβόλαια) και πιθανότατα ο Μαρζόν Μπόταμπ.

Αρκούν όμως αυτοί οι τρεις παίκτες παρέα με δύο ντραφτ πικ δεύτερου γύρου για χάρη του Μάρεϊ; Αυτό εξαρτάται από τους Χοκς, που σίγουρα θα έχουν αρκετές προσφορές στα χέρια τους.

Σε περίπτωση που οι Μπακς πάντως που οι Μπακς καταφέρουν να αποκτήσουν τον Μάρεϊ είναι δεδομένο ότι θα ισχυροποιηθούν πολλοί, αφού θα προσθέσουν στην μηχανή τους έναν two-way γκαρντ (μετάφραση: εξίσου καλός σε άμυνα και επίθεση), που φέτος αριθμεί 21 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο με 38.3% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Πολλοί μπορούν να πουν βέβαια ότι επειδή ο Μάρεϊ θέλει την μπάλα στα χέρια δεν θα ταιριάξει σε μία ομάδα με Γιάννη, Λίλαρντ και Μίντλετον, έχοντας ως παράδειγμα την... περίεργη συνύπαρξή του με τον Τρέι Γιανγκ. Ακόμα κι έτσι πάντως, η προοπτική της ένταξής του στο Μιλγουόκι σίγουρα ιντριγκάρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα