NBA, Νετς: Έγινε συνάντηση παικτών χωρίς προπονητές μετά την ήττα από τους Πέισερς

Οι Νετς είδαν τους - χωρίς Μάιλς Τέρνερ - Πέισερς να αλώνουν το Μπρούκλιν και να ρίχνουν το ρεκόρ τους στο 1-5. Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει και αυτό οδήγησε σε μία κίνηση που συνηθίζεται στις ΗΠΑ: Μία συνάντηση παικτών στα αποδυτήρια χωρίς παρουσία προπονητών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα αποδυτήρια των Νετς έμεινα κλειστά για αρκετή ώρα πριν επιτραπεί η είσοδος στα ΜΜΕ, με τους παίκτες να συνομιλούν, ψάχνοντας για λύσεις.

"Τι πιστεύετε ότι

είπαμε; Χάσαμε τέσσερα παιχνίδια στην σειρά. Πρέπει να είμαι ενθουσιασμένος για αυτό; Προφανώς είμαι έξαλλος" δήλωσε ο Κέβιν Ντουράντ όταν ρωτήθηκε σχετικά, για να συμπληρώσει: "Απολαμβάνουμε το μπάσκετ. Θέλουμε να νικάμε. Προφανώς όταν χάνουμε δεν είναι καλή η κατάσταση. Θα αλλάξει μόλις αρχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ. Έχουμε πολύ μπάσκετ μπροστά μας".

Ο Μπεν Σίμονς από την πλευρά του τόνισε: "Ήμασταν ειλικρινείς. Είχαμε μία κουβέντα. Προφανώς δεν θα πω τι είπαμε. Αλλά ήταν μία ειλικρινής κουβέντα, αυτό κάνουν οι σωστές ομάδες. Ο ένας θέτει τον άλλο προ των ευθυνών του, μιλάμε μεταξύ μας και σεβόμαστε αυτό που γίνεται".

Μένει να φανεί πλέον αν αυτή η συνάντηση θα φέρει αποτέλεσμα για τους Νετς.

Keywords
Τυχαία Θέματα