NBA, Νερς για τη νέα πολιτική ξεκούρασης των παικτών: "Θέλαμε έτσι κι αλλιώς να παίξει περισσότερα ματς ο Εμπίντ"

Η νέα πολιτική του NBA σχετικά με την ξεκούραση των παικτών - όπου μεταξύ άλλων δεν αφήνει μία ομάδα να ξεκουράσει ταυτόχρονα δύο σταρ - αλλάζει τα δεδομένα. Η λογική του να μένει ένας παίκτης εκτός δράσης για λόγους ξεκούρασης πλέον έχει αλλάξει οπτική. Ο Νικ Νερς όμως είχε αυτή την λογική έτσι κι αλλιώς.

Ο νέος τεχνικός των Σίξερς κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το πώς θα διαχειρίζεται πλέον τον Εμπίντ

από την στιγμή που έχει αλλάξει η πολιτική ξεκούρασης των σταρ. Και - από ότι φαίνεται - αυτό δεν τον επηρέασε καθόλου.

"Εμείς το βλέπουμε διαφορετικά από τον περισσότερο κόσμο. Προσπαθούμε ώστε ο Εμπίντ να παίξει περισσότερα ματς. Αυτός είναι ο στόχος μας, όχι το αντίθετο" δήλωσε αρχικά ο Νερς, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Ξέρω ότι κάποιοι θα πουν πως όταν ξεκινήσουν τα playoffs θα είναι κουρασμένος. Αλλά εμείς ακολουθούμε μία άλλη κατεύθυνση σε αυτό. Νομίζω ότι οι άνθρωποι μας πιστεύουν ότι μπορεί να παίξει συνεχόμενα παιχνίδια. Πάντα βγαίνει κάτι καινούριο, αλλά πιστεύω πως οι παίκτες πρέπει απλώς να παίζουν όσο περισσότερο μπορούν και βλέπουμε τι θα ακολουθήσει".

Για την ιστορία, ο Νερς είναι έτσι κι αλλιώς γνωστός για την λογική ότι οι παίκτες πρέπει να παίζουν όσο περισσότερο γίνεται. Απόδειξη; Την περσινή σεζόν - όταν ήταν προπονητής των Ράπτορς - το Τορόντο είχε 3 παίκτες στην πρώτη 20αδα των παικτών με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής: Τον πρώτο (Πασκάλ Σιάκαμ με 37.4 λεπτά ανά αγώνα), τον ο 5ο (Φρεντ ΒανΒλίτ με 36.7 λεπτά ανά αγώνα) και τον 16ο (Ότζι Ανουνόμπι με 35.6 λεπτά ανά αγώνα).

Keywords
Τυχαία Θέματα