NBA, Μαρκίφ Μόρις για Γιόκιτς: "Δεν θέλω να ακούω τίποτα από αυτόν, έκανε ό,τι έκανε και τελείωσε"

Ο Μαρκίφ Μόρις επέστρεψε στα παρκέ έπειτα από 4 μήνες μετά από τον τραυματισμό του στον αυχένα από το χτύπημα του Νίκολα Γιόκιτς και ένα πράγμα παραμένει σταθερό: Δεν θέλει να ακούει για τον Σέρβο.

Ο δυναμικός φόργουορντ ρωτήθηκε στις δηλώσεις του αν ο Γιόκιτς τον προσέγγισε μετά από αυτό το σκηνικό, δηλώνοντας ξεκάθαρα: "Όχι... δεν έχω ακούσει νέα του και δεν θέλω να ακούσω για αυτόν. Έκανε ό,τι έκανε και τελείωσε".

Νωρίτερα

ο Μόρις σε ερώτηση για το αν κρατάει ακόμα κακία στον Γιόκιτς δήλωσε: "Τις δύο πρώτες εβδομάδες δεν κοιμόμουν επειδή σκεφτόμουν τι μου συνέβη, επειδή για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν έλεγχα κάτι. Προχώρησα όμως. Μου πήρε καιρό.

Ο παππούς μου με πήρε τηλέφωνο πολλές φορές και μου είπε να προχωρήσω γιατί αυτό θα ήταν καλύτερο για όλους και αυτό έκανα. Έχω επιστρέψει στις προπονήσεις εδώ και καιρό και είμαι ευγνώμων που παίζω ξανά το άθλημα που αγαπάω".

Για την ιστορία, ο μόνος τρόπος να βρεθούν ξανά οι δύο παίκτες στο ίδιο παρκέ είναι να συναντηθούν οι Χιτ με τους Νάγκετς στους τελικούς του NBA, αφού οι δύο ομάδες έχουν ήδη αναμετρηθεί δύο φορές την φετινή κανονική περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
NBA Μαρκίφ Μόρις, Γιόκιτς, Δεν,NBA markif moris, giokits, den