NBA, Φοξ για Βεζένκοβ: "Έχει αρχίσει να το απολαμβάνει, βάζει σουτ και αυτό έχει αφαιρέσει ένα βάρος από πάνω του"

Ο Σάσα Βεζένκοβ δείχνει κάθε μέρα να προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στο NBA και τους Κινγκς. Το έδειξε αυτό με την εξαιρετική του εμφάνιση στην νίκη των Κινγκς επί των Καβαλίερς (132-120), με τον Μάικ Μπράουν να τον αποθεώνει μετά το παιχνίδι. Ο Μπράουν όμως δεν ήταν ο μόνος που είχε να πει κάτι καλό για τον MVP της σεζόν 2022/23 της EuroLeague,

με τον ΝτιΆρον Φοξ να κάνει το ίδιο.

Ο σταρ των Κινγκς ρωτήθηκε για την εξαιρετική εμφάνιση του Βεζένκοβ και δεν αμέλησε να πει μερικά καλά λόγια για αυτόν. "Σίγουρα παίζει καλύτερα. Νομίζω ότι περνάει καλύτερα πλέον. Ξέρετε ήρθε εδώ μόνος του, χωρίς να ξέρει κάποιον.

Είναι διαφορετική η μετάβαση, μία πιο δύσκολη μετάβαση για αυτόν από οποιαδήποτε έχουμε βιώσει εμείς. Δεν είναι το ίδιο να αλλάζεις πολιτεία όπως εμείς με το να αλλάζεις ήπειρο" δήλωσε αρχικά ο Φοξ, για να αποθεώσει στην συνέχεια τον συμπαίκτη του:

"Νιώθω ότι απολαμβάνει περισσότερο το παιχνίδι. Έχει αρχίσει να βάζει σουτ, κάτι που νιώθω ότι του έχει αφαιρέσει ένα βάρος. Βλέπεις ότι απολαμβάνει να παίζει μπάσκετ, κάτι που είναι σπουδαίο για αυτόν και για εμάς".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Φοξ:

Keywords
Τυχαία Θέματα