Mundobasket 2023: Ο Λούκα Ντόντσιτς πήρε τεχνική ποινή γιατί ο ένας διαιτητής κατάλαβε τις βωμολοχίες στα σλοβενικά

Η Σλοβενία ολοκλήρωσε με νίκη το MundoBasket 2023, με τον Λούκα Ντόντσιτς να φτάνει ξανά κοντά σε τριπλ νταμπλ. Πέραν των σπουδαίων επιτευγμάτων εντός παρκέ βέβαια, ο "Luka Magic" ξεχώρισε γι ακόμη έναν λόγο: τα νεύρα του.

Σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, εκδήλωνε τον εκνευρισμό και τις αντιρρήσεις στις αποφάσεις των διαιτητών, με αποκορύφωμα τον προημιτελικό κόντρα στον Καναδά, όπου αποβλήθηκε. Παρά το γεγονός πως η αναμέτρηση με την Ιταλία, το πρωί του Σαββάτου

9 Σεπτεμβρίου, δεν είχε κάποιο ουσιαστικό αντίκρισμα, ο Λούκα Ντόντσιτς ξέφυγε ξανά στις διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με ακόμη μία τεχνική ποινή.

Σούπερ προσφορά* για τον τελικό του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Η κάμερα τον έπιασε να μουρμουράει προς τους διαιτητές, με αποτέλεσμα να αντιληφθούν αρκετοί τι είπε ακριβώς, προκαλώντας την τιμωρία του. Το... κακό για τον Λούκα Ντόντσιτς είναι πως οι βωμολοχίες προς τους "γκρίζους" ήταν σε μια γλώσσα, που καταλάβαινε ένας εξ αυτών. Ο τρίτος διαιτητής του αγώνα, Μάρτιν Βούλιτς, από την Κροατία.

Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη τού έδωσε το "Τ" και τον υποχρέωσε γι ακόμη μια φορά να δει τον αντίπαλο να εκτελεί μια βολή.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα