Maisfutebol: "Η Αλ Χιλάλ έχει τον Πέδρο Μαρτίνς ως εναλλακτική του Μάρκο Σίλβα"

Οι επιδόσεις του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να συγκεντρώνουν βλέμματα εκτός Ελλάδας. Σύμφωνα με την πορτογαλική ιστοσελίδα maisfutebol, η Αλ Χιλάλ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι είναι αυτό του Πορτογάλου τεχνικού των ερυθρόλευκων.

Όπως αναφέρει ωστόσο το δημοσίευμα, πρώτος στόχος της ομάδας απ' την Σαουδική

Αραβία είναι ο Μάρκο Σίλβα. Με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού βρίσκεται σε συζητήσεις απ' τον Φεβρουάριο, ωστόσο δεν υπάρχουν εξελίξεις.

Ο Μάρκο Σίλβα προτιμάει να εργαστεί στην Ευρώπη και κυρίως στην Αγγλία ή τη Γερμανία. Έτσι, στην Αλ Χιλάλ συζητούν εσωτερικά το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο διάστημα των τριών χρόνων που βρίσκεται στον Πειραιά έχει πει αρκετά όχι σε κρούσεις από άλλες ομάδες. Δυο φορές αρνήθηκε τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, άλλες τόσες τα πετροδόλαρα από την Αραβία.

Η μία πρόταση μάλιστα ήταν από την Αλ Χιλάλ. Είχε κρούσεις από ομάδα της Κίνας, ενώ επίσης άλλες δύο φορές αρνήθηκε προσφορές από ομάδες της Βραζιλίας, ενώ το τελευταίο φλερτ προέκυψε από τη γαλλική Νις.

Photo credits: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα