Formula 1, Άμπου Ντάμπι: Απορρίφθηκαν και οι δύο ενστάσεις της Mercedes που πηγαίνει στο CAS

Λίγη ώρα μετά από την ακρόαση των ανθρώπων των δύο ομάδων, της Mercedes και της Red Bull, οι αγωνοδίκες απέρριψαν την πρώτη έφεση της γερμανικής ομάδας για "παράτυπη προσπέραση του Μαξ Φερστάπεν στον Λούις Χάμιλτον" πριν από τον τελευταίο γύρο του συγκλονιστικού Grand Prix της Formula 1 στο Άμπου Ντάμπι.

"Παρά

το γεγονός ότι ο Φερστάπεν πέρασε για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ελάχιστα μπροστά από τον Χάμιλτον, γύρισε στην θέση του και δεν προπορευόταν την στιγμή που η περίοδος του Αυτοκινήτου Ασφαλείας ολοκληρώθηκε" αναφέρει το σκεπτικό της FIA.

Λίγα λεπτά αργότερα, απορρίφθηκε σύμφωνα με την Red Bull και η δεύτερη ένσταση που αφορούσε το καθεστώς της "επανεκκίνησης" του αγώνα. Έτσι, η Mercedes είναι πλέον έτοιμη να καταφύγει στο CAS για να δικαιωθεί, με τον Μαξ Φερστάπεν να είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής, εκτός αν προκύψει κάποια δραματική εξέλιξη που θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Διαβάστε τα δύο άρθρα στα οποία "πάτησε" η Mercedes.

Η ειδική εκπομπή του SPORT24, με τον Χάρη Σταύρου, τον Γιάννη Λημναίο και τον Μιχάλη Γεωργιάδη για την απόλυτη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Formula 1 ανάμεσα στον Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα