EuroLeague: Ο σούπερ Γουίλιαμ Χάουαρντ MVP της 12ης αγωνιστικής

Ο Γουίλιαμ Χάουαρντ ήταν ο "Man of the Match" για τη Βιλερμπάν και με συγκλονιστικό τρίποντο από το κέντρο χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους επί της Μονακό για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής.

Συνολικά σκόραρε 23 πόντους για την ομάδα του με 10 ριμπάουντ και 3 κελψίματα ενώ συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και κατέκτησε το βραβείο του MVP για τη 12η στροφή της διοργάνωσης. Βρέθηκε

κοντά στο απόλυτο στα σουτ, έχοντας 3/5 δίποντα, 5/5 τρίποντα και 2/4 βολές χαρίζοντας πολύτιμη νίκη εκτός έδρας στην ομάδα του στον γαλλικό εμφύλιο της αγωνιστικής.

Με νέο ρεκόρ καριέρας στο σύστημα αξιολόγησης εκεί όπου συγκέντρωσε 31 βαθμούς, ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν καθοριστικός στην ανατροπή και εν τέλει στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζενίτ στο ΟΑΚΑ. Τέλειωσε το ματς με 18 πόντους, 8/9 δίποντα, 13 ριμπάουντ και 4 τάπες και πραγματοποίησε μία από τις καλύτερές του εμφανίσεις στη διοργάνωση.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Keywords
Τυχαία Θέματα