Elite League: Η ΕΟΚ ανοίγει φάκελο για το παιχνίδι του Πανερυθραϊκού με το Μαρούσι

20:37 3/5/2023 - Πηγή: Sport 24

Η τελευταία αγωνιστική της regular season στην Elite League ήταν συγκλονιστική, με τα δεδομένα να μεταβάλλονται λεπτό με το λεπτό αφού ήταν ανοιχτά πολλά μέτωπα, τόσο για τα playoffs όσο και για τα playouts.

Γι αυτό, η ΕΟΚ είχε αποφασίσει -εδώ και καιρό- να ξεκινήσουν όλα τα παιχνίδια την ίδια ώρα. Ακόμη κι όταν προέκυψε η καθυστερημένη έναρξη στο παιχνίδι του Τρίτωνα με τον Ηρακλή, η Ομοσπονδία φρόντισε προκειμένου το

δεύτερο ημίχρονο σε όλα τα γήπεδα να ξεκινήσει ακριβώς την ίδια ώρα.

Λίγη ώρα μετά από την αυλαία της κανονικής περιόδου της Elite League πάντως, η ΕΟΚ αποφάσισε να ανοίξει φάκελο για το παιχνίδι του Πανερυθραϊκού με το Μαρούσι.

Στην Ομοσπονδία προχώρησαν σε αυτή την κίνηση με σκοπό να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάτι μεμπτό. Κάτι που αν προκύψει βάσει της έρευνας που θα πραγματοποιηθεί, μπορεί να οδηγήσει τον υπαίτιο σε υποβιβασμό.

Στα τρία τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έπεσαν νερά στο γήπεδο κι έτσι θα ζητηθούν καταθέσεις όχι μόνο γι αυτό το γεγονός, αλλά και για τις συνθέσεις με τις οποίες συνέχισαν οι ομάδες το ματς όταν ξανάρχισε κι ενώ γνώριζαν το σκορ στο ματς Τρίτωνας - Ηρακλής, που είχε ήδη ολοκληρωθεί.

Δεδομένου πως τα playoffs ξεκινούν την Τετάρτη 10 Μαΐου, η ΕΟΚ θα "τρέξει" όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τη φερεγγυότητα και αξιοπιστία της Elite League.

Δείτε όλο το παιχνίδι, αλλά και τα τελευταία λεπτά στο παιχνίδι του Πανερυθραϊκού με το Μαρούσι:

Keywords
Τυχαία Θέματα