Daily Bet: Με παράδοση η Ντόρτμουντ στην Φράιμπουργκ

Τρεις επιλογές από την γεμάτε Σαββατιάτικο κουπόνι, έχει επιλέξει ο Τσάρλυ. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια με την σειρά.

Η Ντόρτμουντ είναι καλά, περνάει από το Φράιμπουργκ

Η Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα του Μάρκο Ρόσε ήταν εντυπωσιακή και σκόρπισε με 5-2 την Άϊντραχτ. Μεσοβδόμαδα ήρθε η προσγείωση με την ήττα με 1-3 στο Σούπερ Καπ από την Μπάγερν. Είναι ξεκάθαρο πως την δεύτερη ολόκληρη σεζόν του Χάαλαντ στο Βεστφάλεν υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις. Ο Σάντσο μπορεί να πήγε στην Γιουνάιτεντ, το κενό του όμως έχει καλυφθεί με την απόκτηση του Μάλεν,

αλλά και από το γεγονός πως ο Ρόις είναι υγιής και έχει μπει καλά στην σεζόν. Μεσοεπιθετικά υπάρχουν λύσεις και η παράσταση της πρεμιέρας ήταν πειστική, πως η Ντόρτμουντ μπορεί να κερδίζει με καλό ποδόσφαιρο κατώτερους. Όταν η Ντόρτμουντ είναι καλά, παραδοσιακά περνάει από το Φράιμπορυγκ, 1-2-7 το σερί στα δέκα τελευταία στο συγκεκριμένο γήπεδο. Το διπλό σε απόδοση 1,54 στο μέσο όρο των εταιριών.

Τρεις σούπερ προσθήκες για την Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα έχασε τον Γκρίλις, όμως με τα λεφτά που πήρε, έκανε πραγματικά καλές μεταγραφές.

Απέκτησε με 38 εκ ευρώ τον 24 ετών εξτρέμ της Νόριτς, Εμιλιάνο Μπουεντία που πέρυσι σε 39 παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ έβαλε 15 τέρματα και έδωσε 17 ασιστ, με 32 εκ ευρώ τον 23 ετών εξτρέμ Μπέιλι από την Λεβερκούζεν, που πέρυσι σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 15 γκολ και έδωσε 11 ασίστ και με 35 εκ ευρώ απέκτησε τον φορ της Σαουθάμπτον Ντάνι Ίνγκς που στην περσινή Πρέμιερ πέτυχε 12 τέρματα και έδωσε 4 ασιστ.

Καταλαβαίνεται πως η πληρότητα και οι επιλογές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, για τον Ντιν Σμίθ είναι πλέον αρκετές. Στην πρεμιέρα τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Δέχτηκε τρία τέρματα στην Γουότφορτ σε παιχνίδι με xg 1,22-1,26. Ήταν υπερβολικό που έχανε με 3-0 στο 67ο λεπτό, στο τέλος κατάφερε και τουλάχιστον μειώσει σε 3-2. Μπροστά στον κόσμο της και γεμάτη με λύσεις επιθετικά, απέναντι σε έναν αντίπαλο με τεράστια αμυντικά και ψυχολογικά προβλήματα, όπως είναι η Νιούκαστλ περιμένω να παίξει ανάλογα με τις δυνατότητες της και να πετύχει την πρώτη της νίκη. Το ρόστερ που έχει στην διάθεση της η Βίλα, είναι για την δεκάδα. Η Νιούκαστλ, παρότι προηγήθηκε δύο φορές, ήταν πίσω συνονθύλευμα και έχασε με 2-4 από την Γουέστ Χαμ. Ο άσος της Άστον Βίλα στο 1,82 στο μέσο όρο των εταιριών.

Ταιριάζουν τα εκτός έδρας στην Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ, πέντε ημέρες μετά το χαμένο Σούπερ Καπ υποδέχτηκε την Γρανάδα και κόλλησε στο 0-0. Ήταν ανώτερη, δεν απειλήθηκε καθόλου και είχε στιγμές, για να κερδίσει έστω με 1-0, τα xg 1,45-0,33. Παίζει στην έδρα της Εσπανιόλ και περιμένω να αξιοποιήσει η γρήγορη ομάδα του Έμίρι, τους χώρους και να κάνει ζημιά στις αντεπιθέσεις. Μετά τον αναπάντεχο για την ιστορία και την δυναμική της ομάδας, υποβιβασμό, το καλοκαίρι του 20202, η διοίκηση πρόσφερε στον Βιθέντε Μορένο, που προερχόταν από άνοδο και υποβιβασμό με την Μαγιόρκα, το καλύτερο ρόστερ που έχει εμφανιστεί ποτέ στην δεύτερη κατηγορία. Όπως όριζε η λογική, επέστρεψε εύκολα, κατακτώντας και την πρώτη θέση. Έχει ρόστερ για να παραμείνει στην Λα Λίγκα η Εσπανιόλ, το έδειξε και στην πρεμιέρα που πήρε το 0-0 στην έδρα της Οσασούνα. Η Βιγιαρεάλ όμως με την δουλειά που έκανε πέρυσι ο Έμιρι, ανήκει σε πιο υψηλό επίπεδο και τα εκτός έδρας της ταιριάζουν. Το διπλό στο 2,35 στο μέσο όρο των εταιριών.

16.30 Φράιμπουργκ-Ντόρτμουντ 2

17..00 Άστον Βίλα-Νιούκαστλ 1

20.30 Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ 2

Keywords
Τυχαία Θέματα