Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ σε Βόλο και Φάληρο

(18:15) Ο Βόλος επέλεξε εκ νέου την ισπανική αγορά για προπονητή. Αντικατέστησε τον επιτυχημένο Άνχελ Λόπεθ με τον 32 ετών Γκιγιέρμο Αμπασκάλ. Αναμένεται και φέτος η ομάδα του Βόλου να αγωνιστεί με ένα επιθετικό 4-2-3-1 και να προσπαθήσει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου πέτυχε ένα μικρό θαύμα πέρυσι με τη Λαμία. Την ανέλαβε ξεγραμμένη και στο τέλος την έσωσε εύκολα. Σημαντική απώλεια ο Ντέλετιτς, απέκτησε όμως τους έμπειρους Μανούσο, Γκέντσογλου

και Ελευθεριάδη. Έδειξε καλά δείγματα στα φιλικά και το σημαντικό είναι πως σκοράρει. Ήττα στο τέλος με 3-2 στη Λεωφόρο σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός έψαχνε τη νίκη, στην τελευταία αναμέτρηση ισοφαρίστηκε 1-1 από τον Άρη.

Και στα τρία παιχνίδια που έδωσαν πέρυσι σκόραραν και οι δύο ομάδες. Το Goal/Goal δέχεται πιέσεις, στο 2.05 από την Interwetten.

(19:00) Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί εγγύηση πως το ρόστερ θα βρεθεί σε ιδανική δυνατή κατάσταση, πάντως φαίνεται πως χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ περισσότερες προσθήκες από αυτές που έγιναν. Είναι πολύ σημαντικό οι τρεις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στο τέλος, Μίτριτσα, Σίντκλεϊ, Άκπομ να δώσουν τα τρεξίματα και την ενέργεια που συνολικά λείπουν από το ρόστερ.

Πολλές αλλαγές έγιναν φέτος στην ομάδα των Ιωαννίνων και σίγουρα υπάρχουν ερωτηματικά. Αποχώρησε ο απόλυτα επιτυχημένος Αργύρης Γιαννίκης, τη θέση του πήρε ο 54χρονος Ηρακλής Μεταξάς, βοηθός επί Σκίμπε στην Εθνική προερχόμενος και αυτός από την γερμανική σχολή όπως και ο προκάτοχος του. Δεν έχει εύκολο έργο, άλλαξε πολύ το ρόστερ του ΠΑΣ. Οι Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Κρίζμαν, Καρτάλης, Κάστρο ήταν οι ποδοσφαιριστές που έκαναν τη διαφορά και αποχώρησαν. Έχασε πολλούς παίκτες ο ΠΑΣ, θα χρειαστεί χρόνο να δέσει. Η λογική λέει πως θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ, είναι υπερβολικά χαμηλά όμως οι αποδόσεις και η ομάδα του Λουτσέσκου δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό.

(20:30) Ήταν ένα ισχυρό σοκ για την ΑΕΚ ο αποκλεισμός από την Βελέζ φαίνεται όμως πως λειτούργησε ευεργετικά. Έγινε κατανοητό πως χρειάζεται το ρόστερ σοβαρή ενίσχυση και πράγματι έγιναν στο τέλος σοβαρές κινήσεις. Ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι η ΑΕΚ ενισχύθηκε σημαντικά.

Ο Ιωνικός φαντάζει σαν η πιο αδύναμη ομάδα της Super League Interwetten. Έκανε την έκπληξη και κόντρα στα προγνωστικά πήρε πέρυσι την άνοδο. Αναγκάστηκε να αλλάξει σημαντικά το ρόστερ για να μπορέσει να καλύψει το χάντικαπ της κατηγορίας. Ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Κάνιας, Ρομαό που αναμένονται να δημιουργήσουν ένα δεμένο δίδυμο στα χαφ στην συντηρητική εκδοχή του 4-2-3-1 που θα ακολουθήσει ο Δημήτρης Σπανός. Χαμηλές οι αποδόσεις στον άσο με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στο 1.65 από την Interwetten. Μοιάζει ευνοϊκό σταύρωμα για την ΑΕΚ που παίζει στην πρεμιέρα με μία εντελώς καινούρια ομάδα που θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει και να γίνει ανταγωνιστική.

(20:30) Ο Μαρτίνς δεν ξεκινά τη σεζόν το ίδιο άνετος με τα δύο προηγούμενα χρόνια. Απέτυχε να περάσει την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός δεν αντικατέστησε τον Φορτούνη που τραυματίστηκε, επίσης οι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά έβαλαν ακόμα έναν χρόνο στην πλάτη τους. Ο Βάτσλικ επέστρεψε τραυματίας από την συμμετοχή του στην Εθνική, είναι κανονικά στην αποστολή, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο για να κάτσει κάτω από τα δοκάρια είναι ο Κρίστινσον και στο κέντρο της άμυνας τα όσα συνέβησαν με τον Σεμέδο αναγκάζουν τον Μαρτίνς να μην τον υπολογίζει μέχρι νεωτέρας. Εκτός αποστολής ο Μασούρας. Υπάρχουν λοιπόν θεματάκια, όμως η απόσταση από τους υπόλοιπους ήταν πολύ μεγάλη τα δύο προηγούμενα χρόνια και μοιάζει δύσκολο να καλυφθεί.

Ο Ατρόμητος ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές, όμως στα φιλικά δεν έχει δείξει καλό πρόσωπο. Ο Άνχελ Λόπεθ εξαργύρωσε το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε πέρυσι ο Βόλος και αναβαθμίστηκε αναλαμβάνοντας τον Ατρόμητο. Η διοίκηση έκανε σημαντικές μεταγραφές με στόχο να επαναφέρει την ομάδα στην πρώτη εξάδα και περιμένει αποτελέσματα. Καρτάλης, Μπετινέλι, Κλωναρίδης Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας Κουλούρης, Σπιριντόνοβιτς γνωρίζουν το πρωτάθλημα και είναι δεδομένο πως μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του Περιστερίου. Ο Λόπεθ έχει την υποχρέωση άμεσα να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα και νιώθει μία μικρή πίεση εξαιτίας της άσχημης εικόνας που έδειξε η ομάδα του στα φιλικά. Είχαν γκολ τα παιχνίδια του Βόλου την περσινή χρονιά, φέτος στο Περιστέρι έχει πολύ καλύτερο ρόστερ στα χέρια του ο Ισπανός προπονητής και περιμένω τα παιχνίδια του Ατρομήτου να είναι πραγματικά ελκυστικά. Στο 1.80 το over 2,5 από την Interwetten που καταγράφει ανοδική πορεία.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

Keywords
Τυχαία Θέματα