Champions League: Η Σίτι θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμά της στο Μόναχο, η Μπενφίκα του Βλαχοδήμου παίζει τα ρέστα της στο Μιλάνο

Το Champions League έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς στις αποψινές (19/04) ρεβάνς, τέσσερις ομάδες διεκδικούν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στην πρώτη εξ αυτών, η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση κόντρα στην Μπάγερν, χάρη στο 3-0 του πρώτου αγώνα στο Έτιχαντ. Η ομάδα του Πεπ

Γκουαρδιόλα επιχειρεί για άλλη μια χρόνια να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρώτη κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης και πηγαίνει στο Μόναχο με στόχο να υπερασπιστεί το προβάδισμά της.

Στον αντίποδα, η Μπάγερν Μονάχου του Τόμας Τούχελ θέλει να αντιδράσει, καθώς το 3-0 εκτός από τη βαριά ήττα έφερε και ένα... μπάχαλο στα αποδυτήρια, λόγω του σοβαρού επεισοδίου μεταξύ του Σαντιό Μανέ και του Λερόι Σανέ.

Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός θα είναι κανονικά στα πλάνα του Τούχελ για αυτό το ματς, ενώ από πλευράς Σίτι στις προπονήσεις επέστρεψε ο Φιλ Φόντεν αλλά λογικά θα προφυλαχθεί από τον Γκουαρδιόλα. Ο νικητής του ζευγαριού θα αναμετρηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία απέκλεισε την Τσέλσι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπάγερν: Σόμερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ, Μουσιάλα, Κομάν, Τσούπο - Μότινγκ. Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ακάντζι, Ντίας, Άκε, Στόουνς, Ρόδρι, Σίλβα, Γκιντογάν, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις, Χάλαντ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου είναι μεν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά θα πάει να παίξει τα ρέστα της στο Τζουζέπε Μεάτσα για να ανατρέψει το 2-0 των νερατζούρι από τον πρώτο αγώνα στο Ντα Λουζ.

Ο Έλληνας διεθνής πορτιέρε είναι η βασική επιλογή των Λουζιτανών κάτω από τα δοκάρια, όπου αναμένεται να βρεθεί για ένα ακόμα παιχνίδι. Η Ίντερ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών, με τους Τσαλχάνογλου στη μεσοεπιθετική γραμμή και τους Σκρίνιαρ - Ντε Φράι στην άμυνα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ίντερ: Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μχιταριάν, Μπρόζοβιτς, Ντιμάρκο, Τζέκο, Μαρτίνες. Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Αντρέ Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλδο, Φλορεντίνο, Άουρσνες, Νέρες, Ράφα Σίλβα, Μάριο, Ράμος.

Τα κανάλια των αγώνων:

22:00 Champions League 2022/23 Λεπτό προς λεπτό / COSMOTE Sport 1 22:00 Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Σίτι / COSMOTE Sport 2, MEGA 22:00 Champions League: Ίντερ - Μπενφίκα / COSMOTE Sport 3
Keywords
Τυχαία Θέματα