Admiral και Βόλος δημιούργησαν την πιο πρωτοποριακή φανέλα και έδωσαν στιλ στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Για ακόμα μία φορά η Admiral συνεχίζει να γράφει την ιστορία της στον ποδοσφαιρικό χώρο.

Το βρετανικό brand με την πλούσια ποδοσφαιρική παράδοση, έχει μακρόχρονη ιστορία που τη συνδέει με ιστορικές φανέλες που έχει δημιουργήσει για τεράστιους συλλόγους, όπως Leeds United, Manchester United, Leicester City, Norwich City,

West Ham United, Sheffield United, Cardiff City αλλά και την εθνική Αγγλίας.

Η Admiral συνδυάζει στην ουσία την τεχνογνωσία της στην ένδυση με την παράδοση του ποδοσφαίρου.

Αυτή τη φορά μέσα από την συνεργασία της με τον Βόλο συνεχίζει αυτή τη μακρά παράδοση, προσθέτοντας ένα νέο κεφάλαιο στον χώρο του αθλητισμού και της μόδας.

Βόλος και Admiral μαζί "γέννησαν" μία σύγχρονη φανέλα ποδοσφαίρου με πρωτοποριακό στιλ, ανοίγοντας έτσι, τον δρόμο για μια νέα εποχή για

"Πάντρεψαν" παράδοση και στιλ μέσω μίας πρωτοποριακής συνταγής και ξεκίνησαν ένα νέο ταξίδι, όπου η ψυχή του ποδοσφαίρου συναντά την αισθητική της μόδας.

Η φανέλα του Βόλου ξεφεύγει από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και μέσα από τον δυναμισμό που εκπέμπει δεν εντυπωσιάζει μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου.

Αλλά πρόκειται να γίνει το αγαπημένο fashion item για όλους τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και για τους ντόπιους κάθε ηλικίας που αγαπούν τον αθλητισμό και την παράδοση.

Τι την κάνει λοιπόν, ξεχωριστή; Αρχικά. ότι παύει ν’ αποτελεί κομμάτι του αγώνα, βγαίνει στους δρόμους της πόλης και γίνεται κομμάτι της ζωής. Μετατρέπεται σ’ ένα must have fashion statement.

Κάτι που φυσικά αναδεικνύεται στο ξεχωριστό VIDEO και τις αισθητικά άψογες εικόνες που το συνοδεύουν. Οι λήψεις πηγαίνουν μια όμορφη βόλτα στους δρόμους και τα χαρακτηριστικά σημεία του Βόλου.

Η καθημερινότητα παύει να είναι θαμπή, αλλά αποκτά χρώμα μπλε και κόκκινο. Βγάζει προσωπικότητα. Και δεν χάνει στιγμή την αυθεντικότητα που χαρακτηρίζει την ελληνική περιφέρεια, τη σύνδεση δηλαδή με τα απλά, μικρά πράγματα.

Τη θάλασσα, το ψάρεμα, τ’ απογεύματα στις ταβέρνες. Γιατί το στιλ πρέπει να είναι αληθινό κι ανεπιτήδευτο.

Η Stars Inc.11 , το σύγχρονο 360 Sports & Media Agency με την υπογραφή του Παναγιώτη Αρωνιάδη που ανέλαβε την παραγωγή, σχεδίασε κι υλοποίησε το project με την αισθητική και το χαρακτήρα που την χαρακτηρίζει.

Στην μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα αθλητικών ειδών στην Ελλάδα βρίσκετε όλες τις συλλογές Admiral, Kappa, Maui & Sons, Starter στις καλύτερες τιμές!

www.admiralsports.shop

Keywords
Τυχαία Θέματα