Ζέτα Μακρυπούλια : Αποκάλυψε τα ελαττώματα του Μιχάλη Χατζηγιάννη

13:16 24/11/2019 - Πηγή: In.gr

Για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλιαμ αποκαλύπτοντας μάλιστα άγνωστε λεπτομέρειες του χαρακτήρα του διάσημου τραγουδιστή.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια αλλά σπάνια μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους.

View
this post on Instagram

The Final Four! Έρχεται ένα δυνατό επεισόδιο απόψε στις 20:45 στον @ant1tv ——————————————————————————— @thefinalfourgr #thefinalfour #tv #show #tonight @christos_alexandropoulos @stefanos.vasilakis @gogo_nikiforaki #ant1

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on Oct 20, 2019 at 8:05am PDT

Συγκεκριμένα η Ζέτα Μακρυπούλια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπου μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη φετινή τηλεοπτική συνεργασία τους στο The Final 4, αποκαλύπτοντα κάτι κοινό που κάνει με τον σύντροφό της και κριτή του σόου.

View this post on Instagram

Έτοιμοι για ένα ακόμη Ρουκ Ζουκ?? Ξεκινάμε σε λίγο ! Σας περιμένω!——————————————————————————— #roukzouk #ρουκζουκ #tv #game #mywork @ant1tv

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on Oct 9, 2019 at 4:29am PDT

View this post on Instagram

Καλησπέρα! Έτοιμοι για μονομαχίες??? Συντονιστείτε στο @thefinalfourgr απόψε στις 20:45 στον @ant1tv ! Ποιοι θα κρατήσουν τις θέσεις τους??… Δεν λεω τίποτα…. ——————————————————————————— #thefinalfour #sunday #tonight #show #tv #ant1tv #ourtime #staytuned #newepisode @christos_alexandropoulos @stefanos.vasilakis @gogo_nikiforaki

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on Nov 17, 2019 at 8:48am PST

«Αυτό γίνεται τόσο αβίαστα και ωραία που δεν το περίμενα ούτε εγώ ούτε εκείνος. Πάντα είχαμε προτάσεις να κάνουμε κάτι μαζί και πάντα λέγαμε όχι, ίσως γιατί είχαμε και τη φοβία του τι θα πει ο κόσμος.

Τώρα με κάποιο τρόπο και χωρίς να το συνεννοηθούμε και πολύ είπαμε να το κάνουμε…. Είναι και μια σχέση που μετράει εννιά χρόνια. Τι να πούμε και τι να κρύψουμε…» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε αβίαστα για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ποια είναι τα ελαττώματά του.

View this post on Instagram

Κι ενώ το καλοκαίρι συνεχίζεται, εμείς εδώ εργασία και χαρά! Κάτι καινούργιο ετοιμάζουμε! “The Final Four” Stay tuned! —————————————————————————— @thefinalfourgr @ant1tv #staytuned #comingsoon #thefinalfour

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on Jul 26, 2019 at 3:22am PDT

Όταν η ίδια ρωτήθηκε για τα ελαττώματα του συντρόφου της, χωρίς περιστροφές απάντησε:

«Δεν έχει ελαττώματα που μπορεί να με τρελάνουν. Έχει στιγμές που αφαιρείται ξαφνικά και το μυαλό του μπορεί να πάει αλλού και κλείνεται στον εαυτό του.

Το καταλαβαίνω όμως γιατί μου συμβαίνει κι εμένα. Έχουμε αρκετά κοινά. Είναι λίγο ακατάστατος κάποιες φορές αλλά το έχουμε λύσει κι αυτό.

Για μένα ήταν λίγο θέμα το ότι έγινε vegan. Είναι λίγο κουραστικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα