Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας : Διώξεις και σε ποινικό επίπεδο για ΠΑΟΚ και Ξάνθη;

13:57 1/11/2020 - Πηγή: In.gr

Μετά τις τρομακτικές αποκαλύψεις από to10.gr για τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης των κ.κ. Φιλόπουλου και Βρυώνη (που η ΕΠΟ και η Γραμματεία της Επιτροπής Εφέσεων τους  είχαν κρατήσει στο σκοτάδι για μήνες…) η Επιτροπή Εφέσεων, σε πείσμα όσων ήθελαν –και θέλουν ακόμα– τη μη λειτουργία της, συγκροτήθηκε (μετά τις παραιτήσεις των εφετών κυριών Στενιώτη και Σιάννου και την αντικατάστασή τους από τους εφέτες κ.κ. Γιαρένη και Μελισσινό, που ανέλαβαν Πρόεδρος και Αναπληρωτής Πρόεδρος αντίστοιχα).

Έτσι, επιτέλους, ένα σχεδόν χρόνο

μετά την αποκάλυψη του OneTv, άνοιξε εκ νέου ο δρόμος για την εκδίκαση της πολυθρύλητης υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης – υπό την «αιγίδα» του «εθνικού ανιψιού» κ. Καλπαζίδη, της οικογενείας Σαββίδη.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα και πάντως εντός του Νοεμβρίου αναμένεται να τρέξουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε να εισαχθεί η υπόθεση προς συζήτηση στην Επιτροπή Εφέσεων.

Κι ενώ, παράλληλα με τις ημερομηνίες, τρέχουν και οι πρώτες εκτιμήσεις για την απόφαση που έχει τη δυνατότητα να λάβει η νέα Επιτροπή Εφέσεων για την υπόθεση της αποδεδειγμένης πολυϊδιοκτησίας, αποκαλύπτεται πως η υπόθεση αυτή απασχολεί ήδη την τακτική ποινική δικαιοσύνη, η οποία διενεργεί προκαταρκτική έρευνα με βάση το φάκελο που είχε διαβιβάσει στην Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος η ΕΕΑ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα