Υπόθεση Κοεμτζή: Η μαρτυρία – «φωτιά» που εξετάζουν οι δικαστικές αρχές

17:47 18/2/2019 - Πηγή: In.gr

Τη μαρτυρία ενός άντρα για τις συνθήκες θανάτου της Λίνας Κοεμτζή εξετάζουν οι δικαστικές αρχές.

Η μαρτυρία του άντρα φαίνεται να ενισχύει την εκδοχή της οικογένειας της 22χρονης κοπέλας, η οποία έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ, η οποία από την αρχή δεν πίστεψε ότι η άτυχη κοπέλα αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε από την Αστυνομία ως αυτοκτονία, όμως ο εισαγγελέας διέταξε τη διερεύνηση της υπόθεσης, ύστερα από καταγγελίες της μητέρας της 22χρονης ότι η κόρη της έπεσε θύμα εγκληματικής

ενέργειας, απειλούμενη από κάποιους ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες της.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε σήμερα ο δικηγόρος της οικογενείας Αντώνης Ξυλουργίδης, αυτόπτης μάρτυρας εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες σε περιφερειακό αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε ότι είδε δίπλα στη νεκρή φοιτήτρια δύο νεαρούς να αναζητούν ένα στικάκι.

Ο ίδιος δικηγόρος ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος μάρτυρας περιγράφει τα ακριβή χαρακτηριστικά των δύο μυστηριωδών ανδρών και ότι η κατάθεσή του διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

«Βρες το στικάκι»

Πριν από λίγες μέρες, αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στον ΑΝΤ1, ισχυριζόμενος ότι είδε την άτυχη κοπέλα να πέφτει από τον 9ο όροφο.

Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, η άτυχη φοιτήτρια δεν ήταν μόνη της κατά το μοιραίο περιστατικό, ενώ είδε δύο νεαρούς να βγαίνουν από την εστία και να τρέχουν προς το σημείο πτώσης της κοπέλας.

«Θυμάμαι ότι πήγαν κατευθείαν πάνω από την κοπέλα. Άρχισαν να ψάχνουν κάτι. Ο ένας γύρω από το σώμα της, ο άλλος σε μικρή απόσταση. Το στικάκι, το στικάκι λέγανε. Βρες το στικάκι. Τους ρώτησα τι κάνουν και αν ξέρουν τι έγινε και μου είπαν να μην ανακατεύομαι» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο μάρτυρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα