Ξανά στην κορυφή η Γιουβέντους, 2-0 την Ίντερ

23:54 8/3/2020 - Πηγή: In.gr

Ο κοροναϊός έχει επισκιάσει τα πάντα στην Ιταλία και εξελίσσεται η συζήτηση για τη διακοπή της Serie A. Στο μεταξύ, όμως, το πρωτάθλημα συνεχίζεται και η Γιουβέντους υποδέχτηκε την Ίντερ στο Derby D’ Italia, επικράτησε 2-0 και επανήρθε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, σε ένα μέτρο που αποσκοπεί στον περιορισμό της εξάπλωσης της ασθένειας. Αυτή η

παράμετρος έκανε ιδιαίτερο το ντέρμπι, αφού δεν είχε τον παλμό και την ένταση μιας αναμέτρησης που θα έπαιζε ρόλο στον τίτλο…

Η Γιουβέντους ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια, είχε τις κλασικές ευκαιρίες και σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55′ ο Ματουιντί γύρισε τη μπάλα από δεξιά, ο Ρονάλντο τη βρήκε, αυτή στρώθηκε στον Ράμσεϊ και αυτός πλάσαρε εύστοχα από κοντινή απόσταση.

Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο Ντιμπάλα που μόλις είχε περάσει στο ματς, έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Ράμσεϊ, πέρασε τον Γιανγκ και με πλασέ με το εξωτερικό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Γιουβέντους είναι πρώτη με 63 βαθμούς, η Λάτσιο ακολουθεί με 62 και η Ίντερ παράμεινε στους 54, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Σάντρο (78’ Ντε Σίλιο), Ματουϊντί, Μπεντανκούρ, Ράμσεϊ, Ντάγκλας Κόστα (59’ Ντιμπάλα), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (80’ Μπερναρντέσκι)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι, Καντρέβα (74’ Γκαλιαρντίνι), Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Γιανγκ, Μπαρέλα (60’ Έρικσεν), Λουκάκου (77’ Σάντσες), Λαουτάρο Μαρτίνες

Keywords
Τυχαία Θέματα