Βρετανίδα 81 ετών παντρεύτηκε τον 35χρονο Αιγύπτιο εραστή της που βρήκε στο Facebook

20:01 13/11/2020 - Πηγή: In.gr

Η Άιρις και ο Μοχάμεντ γνωρίστηκαν μέσω Facebook και έτσι ξεκίνησε ένας μεγάλος έρωτας με πολλές αντιδράσεις.

Ο έρωτας από το Facebook

Η Ίρις ξεκίνησε μια συνομιλία με τον Μοχάμεντ, το περασμένο καλοκαίρι σε μια ομάδα Facebook που εξερευνούσε τον αθεϊσμό.

Ο Αιγύπτιος αρχικά «διακήρυξε» την αγάπη για αυτήν μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης

και στη συνέχεια είπε ότι τα συναισθήματά του επιβεβαιώθηκαν όταν είδε την Ίρις για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο του Καΐρου τον περασμένο Νοέμβριο.

Μιλώντας στο MailOnline νωρίτερα αυτό το έτος, υπενθύμισε: «Ήμουν πολύ νευρικός, αλλά τη στιγμή που την είδα μπροστά μου, ήξερα ότι ήταν αληθινή αγάπη. Είμαι πολύ τυχερός άνδρας που βρήκα μια γυναίκα σαν αυτή ».

Ο Μοχάμεντ εργαζόταν, αλλά εγκατέλειψε τη δουλειά του για να περάσει χρόνο με την Ίρις όταν εκείνη ήρθε στο Κάιρο.

Ο γάμος στην Αίγυπτο και οι αντιδράσεις της οικογένειας

Το ζευγάρι παντρεύτηκε επίσημα, με τον Μοχάμεντ να αποκαλύπτει: «Δεν θέλω υπηκοότητα, ούτε θέλω χρήματα, είμαι οικονομικά άνετος και εργάζομαι»

Πιστεύεται ότι ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Αίγυπτο και ότι η Ίρις έχει ασπαστεί και το Ισλάμ.

«Μου κρατάνε μούτρα. Δεν έχω ακόμη νέα τους, θα επικοινωνήσω μαζί τους όταν είναι να επιστρέψω στην Αγγλία επειδή θέλω να μάθω τι στάση θα κρατήσουν απέναντι στον Μοχάμεντ. Είναι υπέροχος, αλλά το γεγονός ότι ο καινούργιος τους πατέρας είναι νεότερος από τους δικούς τους γιους ίσως είναι κάτι που τους ενοχλεί. Όμως για μένα δεν παίζει κανέναν ρόλο. Είμαι εξάλλου μεγαλύτερη από την μητέρα του και τον πατέρα του», αποκάλυψε στην εκπομπή This Morning η Βρετανίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα