«Βόμβες» για των «Anonymous» για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα – Τι λένε για τον Τραμπ

00:29 2/6/2020 - Πηγή: In.gr

Νέο «χτύπημα» σε μια μέρα για τους «Anonymous», οι οποίοι φαίνεται πως ξεσπάθωσαν με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

Πλέον οι γνωστοί χάκερ απειλούν τον αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, και κατηγορούν τα Βρετανικά Ανάκτορα ότι ενορχήστρωσαν τη δολοφονία της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Συγκεκριμένα, μια από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις των «Anonymous» είναι ότι ο θάνατος της Νταϊάνα, ήταν δολοφονία που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με tweet

της ομάδας «Anonymous», η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μάθει για ένα κύκλωμα trafficking στο οποίο εμπλεκόταν η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και προσπαθούσε να συλλέξει μαρτυρίες θυμάτων για να αποκαλύψει τα έκτροπα.

Οι «Αnonymous» ισχυρίζονται ότι η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δολοφόνησε την Νταϊάνα στις 31 Αυγούστου του 1997 κι ότι το αυτοκινητιστικό δυστύχημα ήταν στημένο.

Around the time of her death, Diana was visiting hospitals and care homes Jimmy Savile was preying on at all hours of the night, consoled Elm Guest House victims, and recorded palace rape victim testimony.

Receipt: https://t.co/hSHAPGB8lv https://t.co/yz3ZqIDoLJ

Anonymous (@YourAnonCentral) May 31, 2020

Αυτό με αφορμή το χάος που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στις ΗΠΑ, ύστερα από τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού από αστυνομικό, οι «Anonymous» υπενθυμίζουν ότι στη Μινεάπολη, τουλάχιστον 193 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από αστυνομικούς μέσα σε δύο δεκαετίες.

Σύμφωνα με τους «Anοnymous», αν η κυβέρνηση Τραμπ δεν είναι σε θέση να αποδώσει δικαιοσύνη, τότε εκείνοι θα αναλάβουν δράση και θα βγάλουν στη φόρα όλα τα εγκλήματα που κρύβει.

Keywords
Τυχαία Θέματα