Βελόπουλος : Έλληνες και Ελληνίδες να εκπαιδευτούν στα όπλα

18:18 12/10/2020 - Πηγή: In.gr

Στα χνάρια της Χρυσής Αυγής βαδίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος θέλει να δει την Ελλάδα να μετατρέπεται σε… Φαρ Γουέστ, καθώς εξέφρασε την πρόθεσή του να καταθέσει πρόταση νόμου για να έχουν άδεια οπλοφορίας όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες.

Ο κ. Βελόπουλος πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «όποιος μπαίνει ακάλεστος στο σπίτι μας, θα βγαίνει σουρωτήρι».

Η νοοτροπία αυτή δεν απέχει πολύ από αυτή του ναζιστικού μορφώματος του Νίκου Μιχαλολιάκου που χτυπούσε και σκότωνε απροκάλυπτα τόσο ξένους (Λουκμάν, Αιγύπτιοι αλιεργάτες) όσο και Έλληνες (Φύσσας, μέλη ΠΑΜΕ).

Μάλλον ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν έλαβε το μήνυμα που έστειλε τόσο η Δικαιοσύνη όσο και οι Έλληνες πολίτες, μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης και την αναμονή των ποινών για τα μέλη της, πολλά από τα οποία – ως γνωστόν – κουβαλούσαν όπλα μαζί τους και κρίθηκαν ένοχα εξάλλου και για παράνομη οπλοκατοχή.

Φαίνεται πως το όραμα του Βελόπουλου είναι οι Έλληνες να γίνουν εν δυνάμει πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής, έχοντας πάντα στο πλάι τους το όπλο τους για να προστατευτούν από τους «λάθρο» και όλους όσους δεν συνάδουν με την ιδεολογία του.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι αρκετοί από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής βρήκαν τη δικιά τους… ελληνική λύση και απορροφήθηκαν από το κόμμα του κ. Βελόπουλου – κάτι που ξέρουν όλοι όσοι δεν επαναπαύθηκαν από την καταδίκη της ναζιστικής οργάνωσης.

Η επίμαχη δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου

«Θα καταθέσω πρόταση νόμου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για να έχει άδεια οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής ο Έλληνας στο σπίτι του» δήλωσε μιλώντας στον FOCUS FM ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Ο κ. Βελόπουλος επεσήμανε χαρακτηριστικά πως «θα κάνουμε πολιτοφύλακα – εθνοφύλακα τον κάθε Έλληνα απ’ άκρη σ’ άκρη. Όποιος μπαίνει ακάλεστος στο σπίτι μας, θα βγαίνει σουρωτήρι».

Τόνισε δε την ανάγκη να εκπαιδευτούν και οι γυναίκες. «Να πηγαίνουν έστω μία φορά το χρόνο να κάνουν χρήση όπλου, να ξέρουν, γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές. Και οι άνδρες, φυσικά. Να δω πότε θα καταλάβουν τα κόμματα του συστήματος ότι πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουμε Σπαρτιάτες και Σπαρτιάτισσες!» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

«Οι Ελβετοί το όπλο το έχουν σπίτι, σε κιβώτιο. Κι αν γίνει κάτι, ξέρουν πού θα πάνε. Έτσι δεν θα έπρεπε να είμαστε και εμείς; Έχουμε Τουρκία απέναντι, δεν έχουμε Λιχτενστάιν, ούτε Μονακό και Λουξεμβούργο» σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα