Τζιμπρίλ Σισέ: Εκλεψε την παράσταση στο show του Ζαν Πολ Γκοτιέ

12:04 25/1/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Τζιμπρίλ Σισέ,  δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον χώρο της μόδας ενώ ο ίδιος δεν διστάζει να ασχολείται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με αυτόν. Έτσι, η εμφάνισή του στην τελευταία πασαρέλα της 50χρονης καριέρα του Ζαν Πολ Γκοτιέ, ήταν κάτι που παρότι εντυπωσίασε δεν αποτέλεσε έκπληξη.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, πήρε μέρος στο φαντασμαγορικό αποχαιρετιστήριο show του Ζαν Πολ Γκοτιέ στο Παρίσι και μάλιστα χωρίς την μπλούζα του.

Ο άλλοτε σέντερ φορ

του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ Τζιμπρίλ Σισέ, έγινε μοντέλο, για χάρη του Ζαν Πολ Γκοτιέ στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας επίδειξης για την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και φυσικά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο Σίσε εμφανίστηκε χωρίς την μπλούζα του μοιράζοντας την πασαρέλα με διάσημα μοντέλα, όπως  Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Ιρίνα Σάικ και Κάρλι Κλος.

View this post on Instagram

Quel honneur d avoir défilé pour ce GRAND MONSIEUR @jpgaultierofficial quel honneur d etre présent parmi des noms comme @winnieharlow @ditavonteese @parisjackson @irismittenaeremf @irinashayk Mylene farmer @dalle.beatrice @estellelefebure_orahe @cristinacordula @antoinedecaunes @bellahadid Etc etc……. Un vrai moment de bonheur pour fêter ces 50 ans de carrière Quel show EXTRAORDINAIRE Un grand merci à toute l équipe @jpgaultierofficial vous êtes une vraie source d inspiration pour moi Alors un énorme MERCI

A post shared by Djibril Cisse A.K.A TCHEBA (@djibrilcisse1981) on Jan 23, 2020 at 1:43am PST

View this post on Instagram

@jpgaultierofficial

A post shared by Djibril Cisse A.K.A TCHEBA (@djibrilcisse1981) on Jan 23, 2020 at 2:16am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα