Τζένοα – Ρόμα 1-3

22:34 19/1/2020 - Πηγή: In.gr

Διπλό τετράδας για την Ρόμα που επικράτησε με 3-1 της Τζένοα στο «Luigi Ferraris». Η ομάδα του Πάολο Φονσέκα ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι κι έφτασε εύκολα στη νίκη.

Μόλις στο 6′ η Ρόμα άνοιξε το σκορ με τον Κλάιφερτ να σεντράρει και ο Ουντέρ με προβολή έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Στο 44′ ήρθε και το 2-0 για τους φιλοξενούμενους όταν ο Σπινατσόλα έκανε τη σέντρα και ο Μπιράκι έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Τζένοα ωστόσο αντέδρασε και μείωσε άμεσα πριν βγει μάλιστα το ημίχρονο. Σκόρερ ο Πάντεφ που πρόλαβε την έξοδο του Πάου Λόπεθ.

Στο δεύτερο

μέρος δεν υπήρχαν πολλές φάσεις και σε μια από αυτές ο Τζέκο τελείωσε το ματς κάνοντας με πλασέ το 3-1 για την Ρόμα που πήρε την πολύ σημαντική νίκη και πλέον περιμένει να δει τι θα κάνει η Αταλάντα που βρίσκεται στην πέμπτη θέση με τρεις βαθμούς λιγότερους.

Τζένοα: Περίν, Μπιράκι, Ρομέρο, Γκολντανίγκα, Κασάτα (70′ Φαβίλι), Σένε, Στουράρο, Μπαρέκα, Πάντεφ, Σανάμπρια (87′ Αγουδέλο)

Ρόμα: Πάου Λόπεθ, Σπινατσόλα, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Σαντόν, Ντιαβαρά, Βερετού (73′ Κριστάντε), Ουντέρ (88′ Μπρούνο Πέρες), Πελεγκρίνι, Κλάιφερτ, Τζέκο

Keywords
Τυχαία Θέματα