Τζένιφερ Άνιστον : Σπαραχτική δημόσια έκκληση – «Αυτός είναι ο κοροναϊός»

10:21 22/7/2020 - Πηγή: In.gr

Με την πιο πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα για τη χρήση μάσκας την εποχή του κοροναϊού.

O κοροναϊός συνεχίζει να «θερίζει»στις ΗΠΑ ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι – ανάμεσά τους και πολλοί celebrities – που με τον τρόπο τους προσπαθούν να ενθαρρύνουν τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα προστασίας εξηγώντας πόσο σημαντικό είναι όλοι να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της Covid-19.

Ανάμεσα στις φωνές

αυτές, είναι και εκείνη της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram το δικό της οργισμένο μήνυμα.

Πριν από λίγες ημέρες η διάσημη ηθοποιός, ο Τομ Χανκς αλλά και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θέλησαν να τονίσουν τη σπουδαιότητα της χρήσης μάσκας ποζάροντας στα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης με μάσκα,και στέλνοντας ένα πολύ δυνατό μήνυμα σε όσους αρνούνται να τη χρησιμοποιήσουν.

View this post on Instagram

I understand masks are inconvenient and uncomfortable. But don’t you feel that it’s worse that businesses are shutting down… jobs are being lost… health care workers are hitting absolute exhaustion. And so many lives have been taken by this virus because we aren’t doing enough. ⠀ ⠀ I really do believe in the basic goodness of people so I know we can all do this

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζένιφερ Άνιστον, Σπαραχτική, – Αυτός,tzenifer aniston, sparachtiki, – aftos