Τζένη Θεωνά: Το τρυφερό μήνυμα για τον γιο της

08:01 28/2/2020 - Πηγή: In.gr

Η Τζένη Θεωνά έγινε για πρώτη φορά μανούλα τον περασμένο Απρίλιο και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Δήμος Αναστασιάδης, απολαμβάνουν όσο τίποτα άλλο τον νέο τους ρόλο ως γονείς και χαίρονται να βλέπουν τον μοναχογιό τους να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

View this post on Instagram

Κάποιες φορές κάνω αυτό το πλασματάκι να σκάει στα γέλια και τότε τα μάτια του λάμπουν και κάτι μαργαριτάρια αποκαλύπτονται στο στοματάκι του και νιώθω πως τίποτα άλλο ποτέ δεν έχω

πετύχει στην ζωή μου τόσο σπουδαίο όσο το γάργαρο το γέλιο του. Ο Αρίωνας.

A post shared by ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) on Jan 15, 2020 at 4:35am PST

View this post on Instagram

Ίσως τελικά αυτό(ς) που αμφισβητείς να είναι και αυτό(ς) που επιθυμείς. Έτσι έμαθα. Εσύ απτόητος. Σ'ευχαριστώ. Θα συνεχίσω να μαθαίνω πλάι σου. —————————————————————————————♡ #2020 #lifetimehighlight #flashback μακροβούτι στα γαριδάκια

A post shared by ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) on Jan 4, 2020 at 8:05am PST

Με μια φωτογραφία που δείχνει τα παιχνίδια του γιου της και τα χεράκια του που κρατούν το τραπέζι, η Τζένη Θεωνά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο γρήγορα μεγαλώνει ο γιος της.

«Την μία μέρα ξυπνάμε και περπατάει. Την επόμενη κιόλας τρέχει. «Τρέχει» κι ο χρόνος και παρασύρομαι κι εγώ και προσπαθώ να τα προλάβω όλα. Άλλες φορές όμως στέκομαι ακίνητη και απλώς παρατηρώ και αγκαλιάζω και γεύομαι πόσο γρήγορα ανθίζει ένα μικρό αγόρι. Και τελικά όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό θέλω να κάνω. Να στέκομαι. Πλάι του», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Δείτε την ανάρτησή της.

View this post on Instagram

Την μία μέρα ξυπνάμε και περπατάει. Την επόμενη κιόλας τρέχει. "Τρέχει" κι ο χρόνος και παρασύρομαι κι εγώ και προσπαθώ να τα προλάβω όλα. Άλλες φορές όμως στέκομαι ακίνητη και απλώς παρατηρώ και αγκαλιάζω και γεύομαι πόσο γρήγορα ανθίζει ένα μικρό αγόρι. Και τελικά όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό θέλω να κάνω. Να στέκομαι. Πλάι του.

A post shared by ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) on Feb 26, 2020 at 8:37am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα