Τσέλσι-Τότεναμ 2-1

17:01 22/2/2020 - Πηγή: In.gr

Μία από τις πιο σημαντικές νίκες της χρονιάς κατέκτησε η Τσέλσι, η οποία επικράτησε 2-1 της Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου στο «Stamford Bridge».

Και λέμε μία από τις σημαντικές, διότι η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ παραμένει στην 4η θέση και πλέον είναι στο +4 από την 5η Τότεναμ. 44 πόντους έχουν οι «μπλε», 40 τα «σπιρούνια».

H Τσέλσι πήρε πολύ νωρίς τα ηνία στην αναμέτρηση, καθώς στο 15′ βρέθηκε ήδη να προηγείται! Μετά από φάση διαρκείας και δύο σουτ των Ζιρού, Μπάρκλεϊ, η μπάλα έφτασε ξανά στον Γάλλο επιιθετικό, ο οποίος

με πανέμορφο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ούγκο Γιορίς.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν την υπεροχή στην αναμέτρηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με 9 τελικές προσπάθειες. Η Τσέλσι, όπως μπήκε δυνατά στο α’ μέρος, έτσι μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 48′ έγινε το 2-0!

Ο Μάρκος Αλόνσο, μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των παικτών της Τσέλσι, σκόραρε με πανέμορφο διαγώνιο σουτ από αριστερά. Η Τότεναμ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1, με τον Ρίντιγκερ να βάζει αυτογκόλ στο 89′ μετά από συνεργασία των Λαμέλα-Μόουρα.

Μεγάλο βήμα της Τσέλσι για τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας περιόδου, αλλά έχει πολύ… ψωμί ακόμη η Premier League καθώς απομένουν 11 αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα