Τσάρλεστον: Η αντίπαλος της Σάκκαρη στον πρώτο γύρο

19:38 2/4/2019 - Πηγή: In.gr

Στη μάχη του Volvo Car Open που διεξάγεται στο Τσάρλεστον των ΗΠΑ ρίχνεται το βράδυ η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια στις 21:00 να αντιμετωπίζει την Κόνι Περέν.

Αυτό είναι το πρώτο χωμάτινο τουρνουά που θα αγωνιστεί η 23χρονη τενίστρια στη φετινή σεζόν και πρώτο μετά από 10 μήνες, με την αντίπαλό της να μπαίνει στο κυρίως ταμπλό ως lucky

loser.

Η Ελβετίδα, Νο. 144 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε τη θέση της Αλιζέ Κορνέ, η οποία απέσυρε τη συμμετοχή της λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό. Η Κόνι Περέν στον πρώτο γύρο των προκριματικών κέρδισε με 2-0 σετ την Σάφερ, αλλά ηττήθηκε στον δεύτερο από την Μαγκνταλένα Φρέσχ επίσης με 2-0 σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη, που βρίσκεται στο Νο.50, είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο κορτ. Αυτή είναι η 2η φορά που θα κοντραριστούν. Η πρώτη ήταν το 2015 στο Μάριμπορ, όπου η Ελληνίδα τενίστρια είχε κερδίσει με 2-0 σετ.

Από εκεί και πέρα, στις υπόλοιπες αναμετρήσεις που είναι προγραμματισμένες για σήμερα, ξεχωρίζουν οι Στέφενς – Μπέρτενς και Πέτρα Μάρτιτς – Αμάντα Ανισίμοβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα