«Τρένο» η Έβερτον

21:02 26/9/2020 - Πηγή: In.gr

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Έβερτον στη φετινή Premier League.

Η ομάδα του Αντσελότι έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Λονδίνο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας (1-2), πέτυχε την τρίτη της νίκη στην Premier League και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα «ζαχαρωτά» ξεκίνησαν δυνατά και πήραν νωρίς το προβάδισμα. Ο Κόουλμαν βρέθηκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Κάλβερτ-Λιούιν

πλάσαρε από κοντά για το 0-1 στο 10ο λεπτό. Αυτό ήταν το 5ο γκολ του σε 3 παιχνίδια.

Η Πάλας βρήκε την απάντηση λίγο αργότερα και έφερε το ματς στα ίσα. Ο Τάουνσεντ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Κουγιατέ, ο οποίος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 27ο λεπτό.

Η Έβερτον, όμως, κατάφερε και πήρε εκ νέου το προβάδισμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Ο Ντιν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γουόρντ και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Ριτσάρλισον να ευστοχεί κάνοντας το 1-2 στο 40ο λεπτό.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Σακό, Μίτσελ, ΜακΆρθουρ (88’ Ρίντεβαλντ), ΜακΚάρθι, Κουγιατέ, Τάουνσεντ, Εζέ (75’ Μπατσουαγί), Αγιού (82’ Μπεντεκέ), Ζαχά.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Μίνα, Κιν, Ντιν, Άλαν, Ντουκουρέ, Χάμες Ροντρίγκες (86’ Ιβόμπι), Γκόμες (75’ Σίγκουρντσον), Κάλβερτ Λιούιν, Ριτσάρλισον (90’ Ντέιβις)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρένο, Έβερτον,treno, everton