Τρέλα στη Βρετανία: Στοιχηματίζουν για το όνομα του μωρού της Μέγκαν και του Πρίγκιπα Χάρι

13:26 27/4/2019 - Πηγή: In.gr

«Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαπτίσαμε» λέει μια παροιμία και δεν θα μπορούσε να ισχύει περισσότερο όσον αφορά το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα ούτε καν το φύλο του παιδιού, ωστόσο τα στοιχήματα στη Μεγάλη Βρετανία δίνουν και παίρνουν όσον αφορά στο όνομα του.

Μάλιστα, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πιο πιθανό, σύμφωνα με τα στοιχήματα, όνομα, αυτό την Νταϊάνα. Όνομα της μητέρας του Χάρι που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997.

Το

δεύτερο όνομα που επιλέγουν οι περισσότεροι Βρετανοί για το νέο μωρό αν είναι κορίτσι είναι Γκρέις και ακολουθούν τα Άλις, Ισαμπέλα, Βικτόρια, Αλεξαντρίνα και Ελίζαμπεθ.

Βέβαια, σε περίπτωση που το παιδί είναι αγόρι τα γραφεία στοιχημάτων πιστεύουν ότι το πιο πιθανό είναι να ονομαστεί Άρθουρ. Ακολουθούν τα ονόματα Τσαρλς, Τζέιμς, Έντουαρντ, Αλεξάντερ, Τζέικομπ και Φράνσις.

Από την άλλη πλευρά, τα ονόματα που δεν δείχνουν -παραδόξως- να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες είναι Τζένγκις, Θωρ, Βούδας, Μωάμεθ, Ιησούς και Ντόναλντ.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αρκετά είναι και τα στοιχήματα για ονόματα όπως Λεμπρόν και Σαρντονέ.

Είναι τέτοια η τρέλα για το μωρό ώστε οι Βρετανοί να στοιχηματίζουν ακόμα και για το χρώμα των μαλλιών του με τους περισσότερους να προβλέπουν ότι θα είναι κόκκινου χρώματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα