Τραγικό : Ινστιτούτο αισθητικής καλούσε τους πελάτες να μη φορούν μάσκες επειδή «δεν υπάρχει κοροναϊός»

22:11 9/9/2020 - Πηγή: In.gr

Αντιδράσεις προκάλεσε στη Βρετανία, ένα ινστιτούτο αισθητικής που έβγαλε ανακοίνωση οι πελάτες να προσέρχεταιονται χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ινστιτούτο ομορφιάς «Skin Kerr Aesthetics – Hair and Beauty» , στην περιοχή του Merseyside, καλούσε τις πελάτισσες να μην φοράνε μάσκα επειδή υποστήριζε πως δεν υπάρχει κοροναϊός!

Η αφίσα του ινστιτούτου έγραφε χαρακτηριστικά «Covid Free

Salon». Να σημειωθεί ότι στα κέντρα αισθητικής, είναι υποχρεωμένοι οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες να φοράνε μάσκα και να κρατούν τις αποστάσεις.

Αναρτήσεις και αντιδράσεις

Well done Skin Kerr Aesthetics:

Beauty salon is slammed after putting up poster denying Covid exists https://t.co/sTjCJb6SJk via @MailOnline

David Scott (@Albion_Rover) September 8, 2020

Skin Kerr Aesthetics Hair and Beauty in Bootle put a poster in its window saying it was a ‘Covid Free Salon’, promising a no masks policy and stating “You Can’t Catch What Doesn’t Exist’ – Liverpool Business News #COVID19 https://t.co/U548dMSgdN

— LBN (@LBNdaily) September 8, 2020

Έπειτα από τά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η επιχείρηση, αναγκάστηκε να διαγράψει την ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook. Εξαγριωμένοι χρήστες καλούσαν την αστυνομία να κλείσει την επιχείρηση.

Στο Merseyside, όπου και βρίσκεται το συγκεκριμένο ινστιτούτο αισθητικής, 1117 άνθρωποι έχουν πεθάνει εξαιτίας του κοροναϊού. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι από τις πιο πληγείσες χώρες παγκοσμίως καθώς αριθμεί πάνω από 41.500 νεκρούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα