Το σχόλιο Τσίπρα για τη σχέση Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλου

22:52 27/6/2019 - Πηγή: In.gr

Τις αποφάσεις του για τους ρόλους και τις υποψηφιότητες της Έφης Αχτσιόγλου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου, υπό το πρίσμα της αποκάλυψης της υπουργού Εργασίας ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, κλήθηκε να σχολιάσει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε από την Έλλη Στάη για την απόφασή του να ορίσει την Έφη Αχτσιόγλου εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

– Προοδευτική Συμμαχία, δεδομένου ότι επί χρόνια ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τελούσε χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου, καθώς και για την απόφασή του να τοποθετήσει την υπουργό Εργασίας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ενώ τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο στην Α’ Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε εάν οι επιλογές του ενέχουν τον κίνδυνο να βάλουν το ζευγάρι να «μαλώσει».

Ο πρωθυπουργός απέφυγε να σχολιάσει το γεγονός καθαυτό της σχέσης μεταξύ των δύο πολιτικών και περιορίστηκε να επισημάνει: «Το κυνήγι του σταυρού είναι το βάπτισμα του πυρός για κάθε πολιτικό. Το δύσκολο το διάλεξα για την Έφη Αχτσιόγλου. Η επιλογή του Δημήτρη στην Α’ Αθήνας θα αποδειχθεί σοφή και σωστή».

Keywords
Τυχαία Θέματα