Το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» αποκτά έξι νέες ΜΕΘ

09:46 5/11/2020 - Πηγή: In.gr

Έξι νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) έρχονται να προστεθούν στις διαθέσιμες κλίνες του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». Το έργο, που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Nestlé Ελλάς , θα στηρίξει τις προσπάθειες των γιατρών στην περίθαλψη των παιδιών.

Μέσα από αυτή τη σημαντική δωρεά, πρόκειται να δημιουργηθούν τρεις νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και να αναβαθμιστούν πλήρως τρεις ακόμη. Πρόκειται για μία κίνηση που αφήνει μια μόνιμη παρακαταθήκη τόσο για το ίδιο το νοσοκομείο, όσο και για το ευρύτερο σύστημα

υγείας.

Συνδράμοντας στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης

Η πρωτοβουλία έρχεται ως συνέχεια των προσπαθειών της Nestlé Ελλάς να ενισχύσει το ελληνικό σύστημα υγείας σε μια περίοδο κατά την οποία δοκιμάζεται από πρωτόγνωρες πιέσεις. Είχε προηγηθεί κατά τη διάρκεια του lockdown η δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ως συνδρομή στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης.

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Hellas, Νίκος Εμμανουηλίδης:

«Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρεία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας».

120 χρόνια ενεργού παρουσίας

Έχοντας 120 χρόνια παρουσίας στην ελληνική κοινωνία και απασχολώντας 875 εργαζόμενους, η Nestlé Ελλάς έχει ως βασικό σκοπό να αναδεικνύει τη δύναμη της διατροφής, ενισχύοντας την ποιότητα της ζωής για όλους, σήμερα και στο μέλλον.

Sponsored by Nestlé

Keywords
Τυχαία Θέματα