Το άγνωστο τραγούδι για την Μαίρη Συνατσάκη και τον Μύρωνα Στρατή

09:32 16/12/2019 - Πηγή: In.gr

Μία από τις σχέσεις του που απασχό­λησαν για χρόνια τα media ήταν αυτή του Μύρωνα Στρατή με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής  στις αρχές του 2014 αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους.

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού την Κυριακή (15/12) προβλήθηκε ένα αφιέρωμα στα ζευγάρια που χώρισαν ενώ όλοι περιμένανε τον γάμο τους.

Ένα

από αυτά ήταν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής.

Τόσο ο καλός τους φίλος, Παναγιώτης Χατζηδάκης, όσο και η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψαν πως λίγο πριν χωρίζουν, η στιχουργός είχε γράψει ένα τραγούδι για την Μαίρη, προκειμένου να το τραγουδήσει ο τραγουδιστής.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αποκάλυψε πως ο Μύρωνας Στρατής και η τωρινή του σύντροφός σκέφτονται πολύ σοβαρά τον γάμο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:Τα τελευταία χρόνια ο Μύρωνας Στρατής βρίσκεται σε σχέση με την όμορφη Κατερίνα Ζαπάρδα.

«Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τη Μαίρη. Είμαστε Σουηδία. Είναι και στον άνθρωπο αυτό. Προσωπικά, όταν έχω ζήσει με κάποιους ανθρώπους, ακόμα κι αν φύγουν από τη ζωή μου, δεν παύω να τους αγαπώ και να τους εκτιμώ.

Επίσης με τη Μαίρη και τον Πα­ναγιώτη Χατζηδάκη έχουμε βαφτίσει τον γιο της Ράνιας Θρασκιά, οπότε βρισκόμαστε συχνά και είμαστε κατά κάποιον τρόπο σαν συγγενείς», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Μύρωνας Στρατής, μιλώντας για τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα