Τι επέλεξε η Πριγιάνκα Τσόπρα για την ημέρα του γάμου της;

14:35 11/12/2018 - Πηγή: In.gr

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα και ο τραγουδιστής Νικ Τζόνας δεν παντρεύτηκαν σε μία, αλλά δύο μεγάλες τελετές στο παλάτι Umaid Bhawan της Ινδίας. Η Τσόπρα μοιράστηκε τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην πρώτη παραδοσιακή τελετή επέλεξε ένα κόκκινο lehenga από τον οίκο Sabyasachi, το οποίο φόρεσε στον παραδοσιακό ινδικό γάμο. Το σχέδιο περιελάμβανε γαλλικούς κόμπους σε νήμα μεταξιού, κρύσταλλα «Siam-red» όλο κεντημένο στο χέρι. Σύμφωνα

με τον οίκο, χρειάστηκαν 3.720 ώρες και 110 κεντήματα για να ολοκληρωθεί αυτή η εμφάνιση.

Ο γαμπρός φορούσε ένα χρυσό μεταξωτό sherwani, ένα κεντημένο chikan dupatta και ένα chanderi.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra (@priyankachopra) στις 4 Δεκ, 2018 στις 4:35 πμ PST

Στην δεύτερη ανάρτηση της, η Τσόπρα έδειξε τη λευκή δυτική γαμήλια φορεσιά της, δια χειρός Ralph Lauren. Αποτελούμενο από δύο κομμάτια: ένα μακρύ φόρεμα με μανίκια, με μεγάλη λαιμόκοψη. Το νυφικό ήταν χειροποίητο και περίτεχνα κεντημένο με μοτίβα λουλουδιών, μαργαριταρένιες παγιέτες και κρύσταλλα Swarovski και ένα στράπλες φόρεμα με 2,380,000 πέρλες από μαργαριτάρια.

Ένα κομμάτι από το νυφικό της μητέρας του Τζόνας ήταν ραμμένο μέσα στο ύφασμα, μαζί με 8 φράσεις που αφιερωμένες στην νύφη: Nicholas Jerry Jonas, 1η Δεκεμβρίου 2018, Madhu & Ashok (τα ονόματα των γονιών της), Om Namah Shivay (ένα Hindu mantra) , την λέξη ελπίδα, συμπόνια και αγάπη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

And forever starts now… @nickjonas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra (@priyankachopra) στις 4 Δεκ, 2018 στις 4:36 πμ PST

Το κεφάλι της κοσμούσε ένα πέπλο 22 μέτρων από τούλι, το οποίο ήταν τόσο μακρύ που απαιτούσε πολλούς βοηθούς για να περπατήσει κάτω από το διάδρομο.

Συνολικά, η πολύπλοκη δημιουργία πήρε 1.826 ώρες για να δημιουργηθεί. Και δεν ήταν μόνο η εμφάνιση της πανέμορφης ηθοποιού για τη νύχτα του Ralph Lauren: για το γαμήλιο δείπνο, φορούσε ένα ιβουάρ φόρεμα από μετάξι με κεντημένο λαιμό και ώμους, σύμφωνα με τον οίκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Once upon a fairytale… @nickjonas Link in bio @people

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra (@priyankachopra) στις 4 Δεκ, 2018 στις 7:12 πμ PST

Ο Τζόνας φορούσε επίσης ένα μαύρο σμόκιν Ralph Lauren. Μέσα στο σακάκι του ήταν ένα κομμάτι της φόρεμα της Chopra, κεντημένο με τις λέξεις «My Jaan» (Η ζωή μου). Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο οίκος Ralph Lauren δημιούργησε γαμήλια σύνολα για ένα ζευγάρι έξω από την οικογένειά του. Μπορούσε να βρει καλύτερη ευκαιρία από αυτόν τον γάμο;

Keywords
Τυχαία Θέματα