Θρήνος στην άσφαλτο: Έξι νεκροί σε τροχαία το τελευταίο 24ωρο

22:51 13/9/2020 - Πηγή: In.gr

Έξι νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τριών τροχαίων δυστυχημάτων που έγιναν το τελευταίο 24ωρο. Ανάμεσα στα θύματα και ένα βρέφος 16 μηνών.

Ταξίδι χωρίς επιστροφή για ένα βρέφος 16 μηνών

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 33χρονος πατέρας, η 25χρονη μητέρα και το άτυχο μωρό τους, με κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος.

Οι εικόνες αποκαλύπτουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Το όχημα κόβεται στα δύο.

Στο σημείο φτάνει πυροσβεστική και ασθενοφόρο,

ωστόσο το άτυχο βρέφος που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα σε παιδικό καρεκλάκι, έχει ήδη υποκύψει και αφήσει την τελευταία του πνοή.

Άνδρες της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ προσπαθούν να απεγκλωβίσουν από τα αμάξια τους γονείς του βρέφους αλλά και τον 26χρονο οδηγό.

Όλοι τους μεταφέρονται σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Πολύνεκρο δυστύχημα στην Πρέβεζα

Τα ξημερώματα της Κυριακής στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, δυο αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν τέσσερα άτομα, συγκρούονται μεταξύ τους.

Οι δύο οδηγοί είχαν αναπτύξει ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Η πυροσβεστική φτάνει στο σημείο για να τους απεγκλωβίσει, κανείς όμως δεν έχει τις αισθήσεις του.

Τρία παιδιά, ηλικίας 19 και 23, που επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο, αλλά και ο 70χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, αφήνουν στο σημείο την τελευταία τους πνοή.

Οικογενειακή τραγωδία στη Νάξο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Νάξου μετά από τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο νησί τα ξημερώματα.

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια, πατέρας, μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, κινούταν στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο της Νάξου προς τα χωριά.

Ξαφνικά, ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ξεφύγει της πορείας του και να καταλήξει σε πέτρινο τοίχο.

Το νήμα της ζωής κόβεται άδικα για τη νεαρή μητέρα που καθόταν στο πίσω κάθισμα, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένα με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα