Θοδωρής Μαραντίνης : Στο νοσοκομείο ο δημοφιλής τραγουδιστής

19:02 6/11/2019 - Πηγή: In.gr

Ο τραγουδιστής των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης σύμφωνα με δημοσιεύματα, σήμερα Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, βρίσκεται σε γνωστό αθηναϊκό νοσοκομείο.

Βέβαια δεν συντρέχει κάποια σοβαρή απειλή για την υγεία του, αλλά ο τραγουδιστής και πρώην σύζυγος της Σίσσυς Χρηστίδου, θα κάνει σήμερα δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

View this post on Instagram

Sing it….!!!#dikosas #onirama #lastshows #thessaloniki #natassatheodoridou #singalong #tikanootandenkserotalogia #louloulou #yolo

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on Oct 25, 2019 at 5:45am PDT

View this post on Instagram

And I am feeling.. good!!!!! #mood #kaisoukaneenamalli #elvis #suitandtie #photoshooting #louloulou #yolo

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on Sep 24, 2019 at 12:42am PDT

«Πρόκειται για μια επέμβαση, η οποία έχει να κάνει με το διάφραγμα και μία ακόμη η οποία αφορά την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση οισοφάγου. Οι επεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα σε κλινική της Αθήνας. Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και καλή ανάρρωση», αναφέρει το ρεπορτάζ του YouWeekly.

View this post on Instagram

How you doin…!!! #mood #vibrs #joeytribbiani #friends #rayban #luxotica #louloulou #yolo

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on Jun 26, 2019 at 12:33pm PDT

View this post on Instagram

Παιδιά αυτή είναι η μαγική μου πολυθρόνα! Είναι αυτή που ακούει τα πάντα, συνθέσεις, μουσικές, λόγια, παρέες, μοναξιές, ίσως #piopolla από όσα φαντάζεσαι… Πάνω απ’ όλα η έμπνευση χρειάζεται άνεση κι αίσθηση ελευθερίας, γιατί «Σε ένα σπίτι ΙΚΕΑ ζεις πιο πολλά από όσα φαντάζεσαι»! #inspiration #guitar #smile #ikea #

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on Sep 20, 2019 at 1:30am PDT

Να σημειωθεί πως ο Θοδωρής Μαραντίνης στο πρόσφατο παρελθόν είχε μιλήσει σε συνεντεύξεις και δημόσιες εμφανίσεις του για αυτά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και μάλιστα είχε αποκαλύψει πως είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση γιατί απειλούνται και οι φωνητικές χορδές του.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα